Digidays 21 PR ve Reklam Dünyasının Nabzını Tutuyor

Digidays etkinliklerinde önde gelen ulusal ve uluslararası firmaların temsilcileri sosyal sorumluluk, halkla ilişkiler, sürdürülebilirlik, bu alanlarda teknoloji ve yapay zekanın kullanımı konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

Google Haberlere Abone ol
Digidays 21 reklam dünyasının nabzını tutuyor

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi, halkla ilişkiler, reklamcılık ve iletişim teknolojisi alanında yeni ufuklar açacak bir etkinliğe imza atıyor. İki gün sürecek programda dünyanın önde gelen firmalarının temsilcileri bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

9-10 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Digidays 2021 etkinliğinde halkla ilişkiler, reklamcılık, sosyal sorumluluk, tüketicinin korunması, sürdürülebilirlik, iletişim teknolojisi, yapay zekâ, şöhret ve hayran ilişkilerini kapsayan konular, dünyaca tanınmış saygın firmaların temsilcileri ve uzmanların katılımıyla masaya yatırılarak tartışılacak.

DOLU DOLU BİR PROGRAM

İki gün boyunca 12 oturumdan oluşacak Digidays 2021 etkinliğinde ilk olarak Hewlett Packard Enterprise Türkiye, Kazakistan & Kırgızistan Genel Müdürü Güngör Kaymak “Yapay Zekâ Yaşamı Nasıl Değiştirecek” başlıklı bir sunum yapacak, ardından McDonald’s Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Ece Demet Kuran, "Dijital Dünyada İşveren Markası ve IK Verimlilik Çalışmaları" üzerine konuşacak.

Erka Kurucusu ve CEO’su Serhat Kahraman ise turizm ve teknolojiyi bir araya getirmek üzere kurdukları Bizigo platformunu anlatacak.

Birinci günün dördüncü etkinliğinde Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Vodafone Vakfı Başkanı Dr. Hasan Süel, sosyal sorumluluk meselesini ele alacak ve internet çağında sosyal sorumluluk çalışmalarının nasıl yapılabileceğini irdeleyecek.

Tüketicinin korunması ve anlaşılması konusuna ayrılan oturumda Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama Şirketi Kurucusu Dr. Halil İbrahim Zeytin “Dijital Dünyada Tüketiciyi Anlamak” başlıklı bir sunum yapacak. Birinci günün son oturumunda ise GODIVA CEO’su Nurtaç Ziyal Afridi, “GODIVA, Dijital Mecra ile Çikolata Aşkının Yayılması” üzerine söyleşecek.

OYUNLAR PİKSELLER, ŞÖHRET VE HAYRAN İLİŞKİLERİ

Son yıllarda birçok alanda oyunlaştırmanın etkisi görülüyor. Digidays 2021’in ikinci gün oturumlarında ilk olarak Momentum Digital Media Technologies CEO’su Dr. Mehmet Kemal Özkan, “İnternet Çağında Oyunlaştırmanın Sihirli Gücü” başlıklı sunumunda oyunlaştırma yönteminin sınırları ve gücünü anlatacak.

İkinci günün ikinci oturumu ise sürdürülebilirlik konusuna ayrıldı. Bu oturumda The Zero Point Project Founder Ulaş Bozan, dijital dünyada sürdürebilirliği ele alacak. Bir sonraki oturumda ise VMLY&R Creative Group Head Efe Kaptanoğlu, "Pikselleştiremediklerimizden misiniz?" başlıklı bir sunum yapacak.

Dördüncü oturum ise bulut teknolojileri ve kültürlerarası çalışmaya ayrıldı. Bu oturumda VMware South Europe, Middle East & Africa Senior Alliance Manager’ı Sercan Akdemir dijitalleşmede bulut teknolojileri ve kültürlerarası çalışmayı ele alacak. Daha sonra ise Johnson & Johnson Tüketici Ürünleri Grubu Pazarlama Direktörü Alperen Özkan ve Unite.ad Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Arman Acar, dijital dünyanın kanaat önderleri olarak anılan influencer’ların markalarla ilişkisini anlatacak.

Son oturumda Tiyatro Sanatçısı ve yuncu Çiğdem Batur, son zamanlarda sıkça gündeme gelen bir konuyu ele alacak. Batur, ünlülerin hayranlarıyla sosyal medyada kurduğu ilişkiyi ve mesafe sorununu irdeleyecek.

9-10 Nisan tarihlerinde gün boyu gerçekleşecek Digidays ’21 etkinlikleri İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Youtube kanalından takip edilebilecek.

Yorumlar