DEVA Partisi iki ilde işbirliği yapacak

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart yerel seçimlerinde tüm illerde aday çıkardıklarını açıkladı. Tekirdağ ve Malatya'da yerel iş birliklerine dikkat çeken Babacan, parti olarak genel seçimlerde söz sahibi olmayı hedefliyor.

Google Haberlere Abone ol
DEVA Partisi iki ilde işbirliği yapacak

 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara'da düzenlenen basın toplantısında, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Babacan, tüm illerde kendi adaylarıyla seçime girme kararlılığını vurgulayarak, Tekirdağ ve Malatya'da özel iş birliklerine imza attıklarını belirtti.

Partinin yerel seçim stratejisi hakkında konuşan Babacan, "Adayımızın olmadığı hiçbir ilimiz yok. İki ilimizde, yani Tekirdağ ve Malatya'da, lokal iş birlikleri oluşturduk. Her iki model de birbirinden farklı olsa da, teşkilatımız ve ilişkili diğer partilerden gelen talepler doğrultusunda bu iş birlikleri hayata geçirildi" dedi.

TÜRKİYE GENELİNDE YOĞUN KAMPANYA

DEVA Partisi'nin Türkiye genelinde yoğun bir kampanya yürüttüğünü ifade eden Babacan, "Genel merkezimizden arkadaşlarımız, Türkiye'nin dört bir yanına dağılarak, hem partimizin genel politikalarını anlatıyor hem de adaylarımızın vatandaşlarla birebir iletişim kurmasını sağlıyor. Bazı bölgelerde partimize gösterilen destek yüksek olacak, bazı yerlerde ise daha orta seviyede kalabilir. Ancak belediye başkanlıklarını kazanacağımız birçok yer olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Ekonomi politikalarına da değinen Babacan, Merkez Bankası ve TÜİK'in bağımsız ve şeffaf çalışması gerektiğini vurguladı. Babacan, "Merkez Bankası'nın piyasaya sürekli müdahale etmesi ve TÜİK'in gerçek enflasyon rakamlarını açıklamaması, ekonomide güven sorununa yol açıyor. Gerçek enflasyon rakamlarının şeffaf bir şekilde paylaşılması gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Yorumlar