Destici'den ramazan mesajı

- BBP Genel Başkanı Destici: - "Dileğimiz ve duamız odur ki bu mübarek ay, manen büyük sıkıntılar içerisinde olan insanlığın, oluk oluk kanı akıtılan Türk İslam dünyasındaki soydaşlarımızın ve dindaşlarımızın zulüm ve soykırımdan kurtulmalarına ve ümitlerinin artmasına vesile olsun"

Google Haberlere Abone ol
Destici'den ramazan mesajı

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Dileğimiz ve duamız odur ki bu mübarek ay, manen büyük sıkıntılar içerisinde olan insanlığın, oluk oluk kanı akıtılan Türk İslam dünyasındaki soydaşlarımızın ve dindaşlarımızın zulüm ve soykırımdan kurtulmalarına ve ümitlerinin artmasına vesile olsun." ifadelerini kullandı.

Destici, ramazan ayının başlaması dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, bu kutlu ayda yapılacak duaların zulüm, kahır, çile ve sıkıntı çekenler için olacağını vurguladı.

Ramazanın, kendinde olanı olmayana aktarma, yoksulu anlama ayı olduğuna dikkati çeken Destici, "Dileğimiz ve duamız odur ki bu mübarek ay, manen büyük sıkıntılar içerisinde olan insanlığın, oluk oluk kanı akıtılan Türk İslam dünyasındaki soydaşlarımızın ve dindaşlarımızın zulüm ve soykırımdan kurtulmalarına ve ümitlerinin artmasına vesile olsun." değerlendirmesini yaptı.

Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Destici, şunları kaydetti:

"Maalesef Doğu Türkistan'dan Irak ve Suriye’deki Türkmen diyarlarına, Arakan'dan Filistin'e kadar dünya coğrafyasının her yerinde din kardeşlerimizin, soydaşlarımızın ve insanlık adına zulme uğrayan insanların döktükleri kan ve gözyaşlarından haberdar olarak bir ramazan ayına daha giriyoruz. Bu nedenle gönüllerimiz kırık bir halde ve tarif edilemez bir burukluk içindeyiz. Ama biliyoruz ki ramazan ayı ayrıca ilahi yardımın yağdığı, fetih ve zaferlerin lütfedildiği bir aydır. İnşallah tüm mazlumlar ve mağdurlar, destanların yazıldığı, izzet ve şeref tablolarının çizildiği bu diriliş ve direniş ayından payını alır. Tüm barış, özgürlük, esenlik dileklerimiz ve dualarımız bu kutlu ayda zulüm, kahır, çile ve sıkıntı çeken kardeşlerimiz içindir."


Yorumlar