Derya Yalçınkaya neden ayrıldı, öldü mü, Müge Anlı'nın programında Selim Yalçınkaya cinayeti çözüldü mü?

Müge Anlı Derya Yalçınkaya olayında son durum, Selim Yalçınkaya'yı kim öldürdü, katili kim? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konu olan Selim Yalçınkaya cinayetinde yeni bir gelişme var mı, Selim'in eski eşi Derya konuştu mu, itiraflarda bulundu mu soruları merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Derya Yalçınkaya neden ayrıldı, öldü mü?

Derya Yalçınkaya neden ayrıldı Müge Anlı'nın programında Selim Yalçınkaya cinayeti çözüldü mü? Selim Yalçınkaya'yı kim öldürdü, Müge Anlı Derya Yalçınkaya olayı ne oldu, son durum nedir, katil kim? Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son günlerde en çok konuşulan konusu Selim Yalçınkaya cinayeti ile Derya Yalçınkaya'nın itirafları oldu. 

Evli olduğu Selim Yalçınkaya'nın cinayete kurban gitmesinden sorumlu tutulan Derya Yalçınkaya, Müge Anlı'daki sorgulaması günlerdir devam ediyor. Cinayetin aydınlatılması için kilit

SELİM YALÇINKAYA'YI KİM ÖLDÜRDÜ, KATİLİ KİM?

En son Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 14 Kasım 2022 Pazartesi günkü bölümünde konuşan Derya, Selim'in babası tarafından öldürülen Erdoğan ile ilişkisini itiraf etmişti. Derya, Selim'in ölümünden hemen önce ise Selim ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini, 7 dakika boyunca ne konuştuğunu bir türlü açıklamıyor. 

Müge Anlı Selim Yalçınkaya cinayeti ne oldu Derya Yalçınkaya konuştu mu
Müge Anlı Selim Yalçınkaya cinayeti ne oldu Derya Yalçınkaya konuştu mu

 

Müge Anlı, Selim'i ölüme götüren sürecin en önemli kilidinin Derya olduğunu düşünüyor ve konuşmasını istiyor. Ancak derya ise konuşmuyor. 

Programa konuk olan Selim'in ailesi ise Derya'nın her şeyi bildiğini ancak konuşmadığını söylüyor. 

Müge Anlı'da gündeme gelen Derya Yalçınkaya, Selim Yalçınkaya'nın eski eşidir. Selim'in ailesinin baş şüpheli olarak gösterdiği Derya'nın sosyal medya paylaşımı ise kafa karıştırdı. Derya Yalçınkaya'nın eşinin öldürüldüğü gün TikTok'ta 'Ölüler de güler' etiketiyle yaptığı paylaşımı merak uyandırdı. Canlı yayında ara ara sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı, "Bu nasıl bir tesadüf. Etiketi de ölüler de güler ve o güne denk geliyor?" sorusunu sordu. Derya Yalçınkaya soruya: "Benim yaşayan ölüden farkım yoktu. Yaptığım hatadan dolayı zaten sıkıntılıydım ama bir yandan da kendi duygularımı ben öyle ifade ediyordum ve ölüden bir farkım yoktu." sözleriyle cevap verdi. Bu konuşmalar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

MÜGE ANLI SELİM YALÇINKAYA CİNAYETİ NEDİR?

Selim Yalçınkaya 11 Ağustos 2022 tarihinde evinin garajında öldürüldü. Olay yerinde herhangi bir tüfek veya kesici alet bulunmaması sonrası Adli Tıp Kurumu cinayetin demir ve benzeri bir cisimler gerçekleşmiş olabileceği üzerinde duruldu. Olay sonrası 1 çocuk babası Selim'in ailesi eski gelinlerinden şüphelendikleri için Müge Anlı'ya başvurdu. 14 Kasım tarihinde yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Derya Yalçınkaya itirafta bulundu. Yalçınkaya, "Mahkemede korktuğum için yalan söyledim, çocuğumu bana göstermezler diye ama o fotoğraf bana ait. Erdoğan’la fotoğraflarım olduğu doğru" dedi.

Müge Anlı Selim Yalçınkaya cinayeti ne oldu Derya Yalçınkaya konuştu mu
Müge Anlı Selim Yalçınkaya cinayeti ne oldu Derya Yalçınkaya konuştu mu

 

Müge Anlı'nın en son 14 Kasım 2022 Pazaretsi günkü bölümünde konuşan Derya, Erdoğan ile ilişkisini itiraf ederek, daha önce korktuğu için bunu inkar ettiğini söyledi. 

Selim'in öldürüldüğü gün bulunduğu yerde yalnız olduğunu ise kimseye söyleyip söylemediği sorulan Derya bu konuda ser verip sır vermiyor.

Öte yandan Selim'i koruyan ve sürekli yanında bulundurduğu belirtilen amcası Hayrettin Yalçınkaya da programa dahil oldu. Hayrettin Yalçınkaya, Selim'in ölüm tehlikesi olduğunu bildiklerini bu nedenle koruduklarını ancak buna rağmen öldüğünü söyledi. 

Müge Anlı, Derya'nın konuşması halinde ise her şeyin çözüleceğini belirterek konuşması için ikna çabalarını sürdürüyor.

Programdaki hukuk danışmanları ise, Derya ile Selim'in konuşmasından dolayı kıskanan yeni sevgililerinden birinin cinayeti işlemiş olabileceğini düşünüyor. 

Selim'in ailesi ise ölen Erdoğan'ın arkadaşlarından birinin cinayeti işlemiş olabileceğini söylüyor.

DERYA YALÇINKAYA NEDEN AYRILDI, PROGRAMDA NEDEN YOK?

Derya Yalçınkaya ile Selim'in ailesi en son 11 Kasım 2022 tarihli programda saç başa kavga etmişti. Ailelerin kadınları birbirine girerek fiziksel kavgada bulundu. Kavga sonrasında ise 14 Kasım 2022 Pazartesi günü aileler tekrar yüz yüze geldi. Bu buluşmada Derya bazı itiraflarda bulundu. Erdoğan ile ortaya çıkan fotoğrafların gerçek olduğunu ilk kez kabul etti. 

Programa artık çıkmamalarının nedeni ise Derya'nın "Eski kocam intikam kurbanı oldu" şeklindeki ifadeleriyle Erdoğan'ın akrabaları veya arkadaşları tarafından Selim'in katledilmiş olabileceği imasında bulundu. 

Müge Anlı da Derya Yalçınkaya'ya bildiklerini gidip savcıya yeniden anlatmasını hatta burada anlatmadıklarını da eklemesini istedi. Pazartesiden sonra ise Derya bir daha programa alınmadı. 

Şu anda savcılık sorgusunun sonucu bekleniyor.


 

Yorumlar