Derrick Köhn İstanbul'da! Derrick Köhn kimdir nerelidir kaç yaşında?

Galatasaray'ın yeni transfer ettiği ünlü futbolcu Deririck Köhn bugün itibariyle İstanbul'a gelmiş durumda. Derrick Köhn kimdir nerelidir kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Derrick Köhn İstanbul'da

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn İstanbul'a geldi. Sarı-kırmızılılar, Köhn için 3 milyon 350 bin euro bonservis ödeyecek. Derrick Köhn İstanbul'da! Derrick Köhn kimdir nerelidir kaç yaşında?

Galatasaray, Derrick Köhn'ün transferi için Hannover 96 ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki futbolcu sarı-kırmızılı takıma imza atmak için İstanbul'a geldi.

Galatasaray Derrick Köhn için Hannover 96'ya 3 milyon 350 bin euro bonservis ödeyecek. Ayrıca sözleşmede 300 bin euro da bonus yer alacak.

25 yaşındaki futbolcu ile 3.5 sene + 1 sene opsiyonlu sözleşme konusunda el sıkışıldı. Alman futbolcu yıllık 450 bin euro kazanacak.

BU SEZON 3 GOL, 6 ASİSTİ VAR

Gana asıllı Alman sol bek, bu sezon 21 maçta forma giydi ve takımına 3 gol, 6 asistlik skor katkısı sağladı. Köhn'ün Hannover ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Bramfeld, Hamburg ve Bayern Münih alyapılarında forma giyen 25 yaşındaki futbolcu, 2020 yılında Hollanda temsilcisi Willem'e transfer olarak A takım seviyesinde forma giymeye başladı.

2022'de 500 bin Euro bonservis bedeliyle Hannover'e imza atan Derrick Köhn, Alman takımında forma giydiği 56 maçta 8 gol atarken, 12 de asist yaptı.

DERRİCK KÖHN KİMDİR?

Alman profesyonel futbolcu Derrick Arthur Köhn, 4 Şubat 1999 tarihinde Hamburg, Almanya'da dünyaya geldi. 1.80 metre boyundaki savunma oyuncusu, şu an Hannover 96 takımının 18 numaralı formasını giymekte. Köhn, futbola Bramfelder SV kulübünde başladıktan sonra, Hamburger SV ve Bayern Munich'in gençlik akademilerinde eğitim aldı. 2017 yılında Bayern Munich II takımında profesyonel kariyerine adım atan Köhn, burada 78 maça çıkıp 3 gol kaydetti. 2020 ve 2022 yılları arasında Hollanda'nın Willem II takımında forma giyen Köhn, burada 62 maçta 1 gol attı. 2022 yılından itibaren Hannover 96 takımının bir parçası olan Köhn, şimdiye kadar 53 maçta 8 gol atma başarısı gösterdi.

Derrick Köhn, Almanya doğumlu olup Ganalı kökene sahiptir. Genç futbolcu, Almanya'nın U19 takımında da forma giymiş ve burada 1 maçta oynamıştır. Profesyonel kariyeri boyunca, sahadaki etkileyici performansı ile dikkat çeken Köhn, uluslararası arenada da kendini kanıtlama fırsatı bulmuştur.

Köhn'ün Bayern Munich II, Willem II ve Hannover 96'daki performansı, onun defansif yeteneklerinin yanı sıra gol bulma kabiliyetini de ortaya koyuyor. 7 Şubat 2024 tarihi itibarıyla, kulüp kariyerinde toplam 193 lig maçına çıkıp 12 gol atan Köhn, takımına önemli katkılarda bulunmuştur. Profesyonel futbol kariyerindeki bu istikrarlı çıkış, Köhn'ü potansiyeli yüksek bir savunma oyuncusu olarak öne çıkarıyor.

Yorumlar