Deprem sırasında duygulandıran görüntüler

Silivri açıklarında geçtiğimiz Eylül ayında meydana gelen 5.8'lik korkutan depremin ardından vatandaşlar sokaklara çıkmıştı. Deprem sırasında bir okulda bulunan 1950 öğrenci ise görevliler tarafından tahliye edildi. Tahliye esnasında ekrana yansıyan bir detay görenleri duygulandırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Deprem sırasında duygulandıran görüntüler

Geçtiğimiz Eylül ayında Silivri açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından İstanbullular sokaklara döküldü. Evlerindeki vatandaşlar kendilerini sokaklara atarken okullar, hastaneler ve AVM'ler hızla tahliye edildi. Deprem anında bir okulda güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler insanın içini ısıtacak cinsten.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Sultangazi'de bulunan Yunus Emre İlkokulu'nda öğrencilerin tahliye edildildiği sırada güvenlik kameralarına yansayan görüntüler izleyenleri duygulandırıyor. Yaklaşık 1950 öğrencinin eğitim gördüğü okul okul idaresi ve öğretmenler tarafından 3 dakika içerisinde tahliye edilirken tahliye sırasında minik bir ayrıntı dikkatleri çekiyor.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde iki öğrencinin engelli olan arkadaşının yardımına koştuğu görülüyor. 8 yaşındaki biri kız iki öğrenci, aynı sınıfta eğitim gören engelli arkadaşlarının yardımına koşuyor. İki küçük öğrenci, yürüme engelli arkadaşlarını kollarına girerek dışarı çıkmasına yardımcı oldu.

Yorumlar