Denizlispor'da başkan Üstek güven tazeledi

- Yeşil-siyahlı kulübün olağan genel kurulunda Mustafa Üstek yeniden başkanlığa seçildi

Google Haberlere Abone ol
Denizlispor'da başkan Üstek güven tazeledi


DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da kulüp başkanı Mustafa Üstek, olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi.

Denizli Atatürk Stadı Basın Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen olağan genel kurula 491 delegeden 368'i katıldı.

Tek aday olarak seçime giren ve kongrede delegelerin tamamının oyunu alan Mustafa Üstek, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Yeşil-siyahlı kulübün Üstek başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Taner Atilla, Necip İrdem, Mahmut Akarsu, Nihat Hünkar, Hikmet Olgun, Özay Tanrıverdi, Osman Zorlu, Ferhat Demirten, Ünal İncegür, Savaş Tetik, Recep Dayı, Ali Yörümez, Yüksel Turan, Uğur Coşkun, Ferhat Yıldırım, Mehmet Uz, Hasan Önder, Feridun Fikri Akyol, İhsan Niyaz ve Hakkı Pekdemir'den oluştu.


- "Daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum"


Mustafa Üstek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Denizlispor'u hak ettiği yerlere getireceklerini söyledi.

Yeni sezonda mevcut durumdan daha iyiye gitmeye çalışacaklarını aktaran Üstek, şunları kaydetti:

"Çok şükür bu sene transfer yasağı, FIFA, mevcut kadro ve haciz gibi bir derdimiz yok. Herkesin parasını tıkır tıkır ödüyoruz. Sadece biriken bu sezonki futbolcuların alacağı kaldı. Bunların da en kısa sürede ödemelerini yapacağız. Maddi anlamda sıkıntı olmadığı sürece başarı kendiliğinden geliyor. Her zaman maddiyat bir tık önde duruyor, bunu aşamadığın sürece başarı da gelmiyor. Bu yıl bunlardan hiçbiri yok. Daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum."

Mevcut kadroyu hemen hemen koruyacaklarını dile getiren Üstek, "Oyuncular kalmak istiyor. Artık maddi sıkıntıları yok. Bu kulüpten bugün olmasa da 15 gün sonra, 1 ay sonra parasını alacaklarına eminler. Artık yönetim kurulumuz ile oturacağız, görev vereceğimiz hocamız ile neler yapabileceğiz, kimler takımımıza faydalı olabilecek görüşeceğiz. Daha sonrasında da transfer çalışmalarına başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Fatih Tekke ile yola devam edip etmeyecekleri sorusuna Üstek, "Onunla da görüşeceğiz. Neticede karar vereceğiz, kim takıma katkı verecekse ona göre yolumuza devam edeceğiz." cevabını verdi.

Yorumlar