Deniz Gürel kimdir, nerelidir, daha önce nerede çalıştı?

Deniz Gürel, TV100'ün şu anki Ankara Temsilcisidir. Ankara'dan kulis bilgileri ve konuklarıyla kanala katkı sunan Deniz Gürel kimdir, nerelidir, daha önce nerede çalıştı?

Google Haberlere Abone ol
Deniz Gürel kimdir, nerelidir, daha önce neredeydi

Deniz Gürel kimdir, nerelidir, daha önce nerede çalıştı, hangi gazetede yazıyor veya çalışıyordu soruları TV100 seyircisi tarafından merakla soruluyor. Gürel, Ankara kulislerinden haberler ve siyasetçilerle yaptığı röportajlarla öne çıkıyor. AK Parti, CHP, MHP, İP ve diğer partilerin yetkilileriyle yaptıkları röportajlarla gündem konuları hakkında değerlendirmeleri alan Gürel, haberciliğiyle de dikkat çekiyor. 

TV100'ün Ankara temsilcisi olan Deniz Gürel, hafta içi siyasi konuklarıyla kanalın önemli bir açığını kapatıyor.

Gürel, daha önce Hürriyet Gazetesi'nin Ankara temsilciliğinde yardımcı olarak çalışıyordu. 

DENİZ GÜREL KİMDİR?

Tecrübeli gazeteci Deniz Gürel, başkent Ankara'daki yeni binasına taşınan ve bünyesinde tv100'ün yanı sıra Show Radio ve Viva Radio'nun da bulunduğu 3N Medya’nın Ankara Medya Grup Başkanlığı'na getirildi.

Deniz Gürel kimdir, nerelidir, daha önce nerede çalıştı
Deniz Gürel kimdir, nerelidir, daha önce nerede çalıştı

 

Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’den mezun olan Deniz Gürel, gazeteciliğe 2005 yılında Hürriyet gazetesinde başladı.

Muhabirlik ve editörlüğün ardından Hürriyet Ankara Haber Koordinatörlüğü görevini yürüten Deniz Gürel son olarak Hürriyet Gazetesi Temsilci Yardımcılığı görevini yürüttü. Gürel, evli iki çocuk babası.

DENİZ GÜREL: KILIÇDAROĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Deniz Gürel, son olarak Ankara'dan kanalın canlı yayınına bağlanarak yaptığı açıklamada, aldığı önemli bir kulis bilgisini paylaştı.

Gürel, CHP'li kurmaylardan aldığı kulis bilgisine göre Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki hafta adaylığını açıklayacağını söyledi.

 


 

Yorumlar