Deniz Çakır: Suçlamalar duruşuma ters

Başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilen oyuncu Deniz Çakır, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi'ne geldi. İfade sonrası açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Çakır: Suçlamalar duruşuma ters

İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde bulunan mekanda oturan, başörtülü kadınlara sözlü tacizde bulunan oyuncu Deniz Çakır'ın kendilerine hakaret içeren söylemlerde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, Çakır iddiaları reddetti. Oyuncu bugün ifade vermek üzere İstanbul Adliyesine gitti.

Deniz Çakır, adliye çıkışında açıklama yaparak, "Yapılan suçlamaları reddettim. Ben bugüne kadar hiç kimseyi kadın-erkek, başörtülü-başörtüsüz, hayat tarzı, dini, rengi için ayırmadım. İnsanları birleştirmek için sosyal projelerde bulundum. Bugüne kadar duruşum ve yaptığım şeyler bellidir. Ayrıştırma için değil birleştirmek için mücadele ettim. Bahsi geçen hiç bir şeyi yapmadım. Suçlamalar benim bugüne kadarki duruşuma ters. Sanatçı kadını başörtülü başörtüsüz diye ayırmaz. Çok sayıda farklı kişi çevremde var. Hepsi de beni çok severler. Görüntüler de var. Yargı süreci var
" dedi.

Yorumlar