Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan ve Doktoru açıklama yaptı

Sağlık Bakanı Demircan, beynindeki damarın tıkanmasıyla rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 72 saatlik kritik süreci atlattığını söyledi. Doktoru Baykal'ın sağlık durumuyla alakalı açıklama yaptı. Baykal'ın durumunun kötüye gitmediğini söyleyen doktoru tehlikenin sürdüğünü ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan ve Doktoru açıklama yaptı

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvkili Deniz Baykal 72 saatlik kritik süreci atlattı. Geçtiğimiz gün yurtdışı seyahatinden dönerken rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Baykal'ın beynindeki bir damarın tıkandığı belirlenmişti. Ardından yoğun alınan Baykal'ın 72 saatlik kritik süreci atlatması bekleniyordu.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili açıklamada bulundu. Demircan, "Beklenen gelişmeler olumlu ve inşallah daha güzel olacak" dedi.

Bakan Demircan, KKTC Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu ile görüşmesi sırasında Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

Bakan Demircan, "Sayın Baykal'ın tedavisi devam ediyor. Beklenen gelişmeler olumlu ve inşallah daha güzel olacak. Şu anda uyutma devam ediyor, beynin istirahat ettirilmesi için. Şu anda özel değişiklik yok. Umuyoruz inşallah sayın Baykal bu ciddi rahatsızlığı atlatacaktır" değerlendirmesini yaptı.

DENİZ BAYKAL'IN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Deniz Baykal'ın tedavi gördüğü hastanedeki doktoru Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Baykal'ın kritik süreci atlattığını, durumunun kötüye gitmediğini ancak, tehlikenin hala devam ettiğini söyledi. Doktoru Baykal'ın hala daha uyutulduğunu zaman zaman tedavi ve testler için uyandırıldığını söyledi.

Yorumlar