Dengeli ve Sağlıklı Beden İçin Probiyotik

Sağlık ve denge için bedenimizde yaşayan birçok mikroorganizma bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Dengeli ve Sağlıklı Beden İçin Probiyotik

Sağlık ve denge için bedenimizde yaşayan birçok mikroorganizma bulunuyor. Kadınlarda sağlıklı bir vajina florasının da en önemli bakteri grubu Lactobasilus türleridir. 

Gebelik, kullanılan ilaçlar, hormonal durumlar, hijyenik sebepler, yanlış ürün kullanımı v.b. çeşitli etkenler, vajinal floranın dengesini bozabiliyor. Bu dengenin bozulması ise vajinal enfeksiyonları ortaya çıkarabiliyor. Bu nedenle probiyotik desteği, kadın sağlığı açısından büyük önem taşıyor.

Zade Vital Probiyotik Feminen, formülünde, bir günlük dozda alabileceğiniz 10 milyar liyofilize probiyotikle, kadınlarda vajinal floranın dengesini sağlamaya, zararlı mikroorganizmaların floraya yerleşmesini engellemeye yardımcı oluyor.

İnülin içeriği ile ekstra prebiyotik desteği sağlıyor.  İçerdiği probiyotik mikroorganizmalar aynı zamanda, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye de yardımcı oluyor.

Zade Vital Probiyotik Feminen’de gecikmiş salınım sağlayan DR kapsül kullanılıyor; böylelikle bakteriler bağırsağa ulaşıncaya kadar koruma sağlanıyor. 30 gecikmiş salınımlı bitkisel DR Kapsül içeren Probiyotik Feminen; laktoz, GDO içermiyor. 

Yorumlar