Demet Akalın Serdar Ortaç'a sert çıktı

Koronavirüs salgını sonrası evde kalan sanatçılardan çeşitli paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından virüs ortamında fazla malı olmakla ilgili bazı sözler söylemişti. Demet Akalın ise 'Boş Yapmayın' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Demet Akalın Serdar Ortaç'a sert çıktı

Demet Akalın, Serdar Ortaç'ın paylaşımına sert tepki gösterdi. Akalın, 'Kumarda giden villalar zamanında virüs yoktu, boş yapmayın!' dedi.

Ortaç, sosyal medya hesabında "Şimdi daha çok ayakkabın olsa, daha çok çantan, binlerce ceketin, harcayamayacak kadar paran... Nereye gideceksin? Nerede giyeceksin? Artık sen de herkes gibisin" paylaşımında bulundu.

Akalın ise Ortaç'a 'Boş Yapma' dedi.

Akalın'ın o paylaşımı ise şu şekilde:  "Ne saçma bu konuşmalar! Kumarda giden evler,villalar zamanında virüs yoktu... Boş yapmayın"

Serdar Ortaç ne dedi
Serdar Ortaç'ın paylaşımı

 

Koronavirüs salgını sonrası duyarlı paylaşımları ile konuşulan Demet Akalın ise Serdar Ortaç'a yanıt verdi. Akalın, "Kim bir virüs çıkacağını bilebilirdi? Ne saçma bu konuşmalar! Yok evleri, yok büyük çanta! Herkes bütçesine göre ev alır ortada! Ama olur mu şimdi tam zamanı demagoji yapmanın... Kumarda giden evler, villalar zamanında virüs yoktu... Boş yapmayın" dedi.

Akalın'ın paylaşımına ise Serdar Ortaç ben bütün söylediklerimi kendim için söyledim, dedi.

Yorumlar