Defacto kimin? Defacto sahibi kim, nereli?

Defacto'nun sahibi kim, Defacto'yu kim kurdu? sorularının yanıtı internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. Peki, Defacto'nun sahibi kim, Defacto'yu kim kurdu?

Google Haberlere Abone ol
Defacto kimin? Defacto sahibi kim, nereli?

Defacto kimin, sahibi kim, Defacto'yu kim kurdu? sorularının yanıtı internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. Peki, Defacto'nun sahibi kim, Defacto'yu kim kurdu?

Türkiye'nin en büyük giyim mağazalarından olan Defacto, 2005 yılında kurulmuştur. Mağaza Türkiye'de başarı göstererek bir çok il ve ilçede yeni mağazalar açmasının yanı sıra yurt dışında da başarı göstermiş ve bir çok ülkede şube açmıştır. Defacto kimin?

DEFACTO KİMİN? DEFACTO SAHİBİ KİM, NERELİ?

İlk İstanbul'da mağaza açan Defacto Ozon Tekstil çatısı altında kurulmuştur. Defacto'nun kurucusu ise Ozon Tekstil'in CEO'su olan Zeki Cemal Özen'dir.

Kendi sektöründe Türkiye'nin en büyük ikinci işletmesi olmayı başaran Defatco'nun yurt genelindeki il merkezlerinde ve büyük alış veriş merkezlerinde (AVM) mağazaları bulunmaktadır.

Türkiye’de şuan 190 mağazası bulunan Defacto’nun Kazakistan, Kuzey Irak, Mısır ve İran ülkelerinde toplam 10 mağazası vardır. Bu mağazalarının dışında resmi internet sitesinde müşterilerine online satış hizmeti de sunmaktadır.

30 ÜLKEDE 500 MAĞAZA

Türkiye'nin ilk üç mağaza zinciri arasında yer alan Defacto, 30 ülkeye mağaza açma başarısı göstermiştir. Toplamda 14 bin çalışanı olan giyim devinin 500'den fazla mağazası bulunmaktadır.

 

 

Yorumlar

Cemile Gelecek