DC Akademi'den yöneticilere iş odaklı dönüşüm koçluğu

DC Akademi, yöneticilere yönelik “İş Odaklı Kişisel Dönüşüm” workshopları düzenliyor. İlki önceki gün gerçekleşen workshopun amacı, yöneticilerin iş hayatında stratejik bakış açısıyla gelişim hedeflerini planlamalarına koçluk yapmak.

Google Haberlere Abone ol
DC Akademi'den yöneticilere iş odaklı dönüşüm koçluğu

DC Akademi, Dale Carnegie Eğitim olarak kurumlarda ve kişilerde 1997 yılından beri gelişim eğitimleriyle dönüşüm yaratıyor. Bu hizmetin yanı sıra organizasyonel sağlık danışmanlığı hizmeti de veren DC Akademi, üst düzey yöneticilere yönelik “İş Odaklı Kişisel Dönüşüm” workshopları düzenliyor. Bu workshoplar, kişisel gelişimin iş hayatı üzerindeki pozitif etkilerini arttırmaya yönelik olarak düzenleniyor. Workshop’ta farklı kurumlardan katılım gösteren yöneticilere, interaktif ve yaratıcı uygulama çözümleriyle koçluk yapılıyor.

DC Akademi yetkilileri “İş Odaklı Kişisel Dönüşüm” workshopuyla ilgili olarak, her sene başında belli bir davranışı ya da alışkanlığı değiştirmek konusunda karar alan kişilerin yüzde 60’ının bir sonraki yıl yine aynı kararları aldığını belirtiyor. Kısaca herkes aynı kararı tekrar tekrar almasına rağmen çoğunlukla gelişim sağlanamıyor. The Coaching Conundrum’un 2009 yılında gerçekleştirdiği araştırmasına göre ise, yöneticilerin yüzde 24’ünün koçluk ve yetenek geliştirme konusunda yetkin olmadığı belirtiliyor. Tüm bu nedenlerden yola çıkarak bir yöneticinin kendisini, içinde bulunduğu olayları ve durumları objektif olarak değerlendirebilme özelliğine sahip olması gerektiğini söyleyen DC Akademi yetkilileri, “İş Odaklı Kişisel Dönüşüm” workshopunda yöneticileri kişisel ve iş hayatına yönelik yolculuklarını planlamada koçluk yapıyor.

Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan katılımı kontenjanla sınırlı bu workshop’ta siz de yerinizi almayı unutmayın.

Workshop takvimi

15 Mart 2018

12 Nisan 2018

Yer: DC Akademi İstanbul Merkez Ofis, Cemil Topuzlu Cad. Hacı Mehmet Efendi Sok. Tibaş Dalyan Konutları C Blok No: 24/6 Pk: 34726 Fenerbahçe - Kadıköy / İSTANBU

Yorumlar