Davutoğlu ekibi de FETÖ ve CHP dedikodularıyla Erdoğan'a saldırmaya başladı

Davutoğlu ekibi, FETÖ ve CHP tarafından sık sık dillendirilen "ABD Erdoğan'ı mal varlığıyla tehdit etti" şeklindeki asılsız iddialar ile saldırmaya başladı. Erdoğan'ın S-400 ve operasyonlar konusunda rest çekerek hiçbir taviz vermediğini görmezden gelen CHP sık sık bu iddiayı dile getiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu ekibi FETÖ ve CHP yalanlarına sarıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD yönetimi ve Donald Trump'a karşı gösterdiği dik duruş, S-400'ler ve Suriye'nin kuzeyine yönelik operasyonlar konusunda hiçbir şekilde geri adım atmaması başta CHP ve FETÖ cephesinde büyük rahatsızlıklara neden olmuştu. Her iki taraf da bu konuları görmezden gelerek sık sık, "ABD, Erdoğan'ı malvarlığıyla tehdit etti" şeklinde iddialarda bulunuyor. İddiaları dillendiren kesimler kimseyi şaşırtmazken aynı iddiaların daha düne kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında yer alan Ahmet Davutoğlu ekibi tarafından da "dedikodu" şeklinde dillendirilmesi talihsizlik olarak değelendiriliyor. 

Ahmet Davutoğlu ekibinde yer alan isimlerden Selçuk Özdağ, “Bugün ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 'Halk Bankası dosyasını açarım' diyor… ABD, Erdoğan'ın mal varlığını açarız dediğinde, Erdoğan ‘ey Amerika aç diyemiyor!’ Ama her zaman 'ey İngiltere, ey Almanya' diyen Cumhurbaşkanı, burada 'ey Amerika benim kıravatımdan şunlar şunlar vardır, ben milletime hesabımı verdim, hodri meydan' diyemiyor. Bu da bende soru işareti meydana getiriyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

buraya yazın 17 de aralıkta aslında akp de fetöde ne oldukları ortaya çıktı millet fetöyü daha tehlikeli gördüğü için önce onu eledi şimdide siyasi ayağı olan partiyi eliyecek.milleti bu kadar aptal yerine koymayın.
Cumhurbaşkanıda başbakanda konyada Davut oğlu uluslar arasıcasusların ve pkknın temcilcileri .fetöde siyasiler elçidir.evangelistler davutoğlu hükümeti kimin emrinde vali aydın enzih doğanı vali muammer erlu kim atar devleti yıkıp bağımslıklarını ilan ettiler.yahudi mesih isa kutsal ruh devlet yok gladyo cia mossad konya sgk da devleti yıktılar.dünyada yahve yahudi krallığı tapınakçı cizvitler