Darbeciler Hulusi Akar'a, "Her Şey Güzel Olacak" demiş

Yazar Abdülkadir Selvi, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında darbecilerin Hulusi Akar'a, "Her Güzel Olacak" dediğini yazdı.

Google Haberlere Abone ol
"Her Şey Güzel Olacak" demiş

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin ortaya attığı iddia tartışmanın fitilini ateşledi. Selvi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’un seçim sloganı “Her şey çok güzel olacak” ifadesinin 15 Temmuz’da darbeci askerler tarafından kullanıldığını yazdı.

Hürriyet yazarı Selvi, 'Kılıçdaroğlu FETÖ'yü aklıyor' başlığıyla yayımlanan yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

"İmzalayın. Her şey güzel olacak diyor"

"Herhangi bir imada bulunmak gibi bir düşüncem yok." diyen Selvi, şöyle devam etti:

Ama 15 Temmuz gecesi Mehmet Dişli’nin 'Başıma geç, Kenan Evren ol' teklifine sert tepki gösteren Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar darbeciler tarafından derdest edilmişti. Hulusi Akar orada da darbecilere yaptıklarının yanlış olduğunu ve başarısız olacaklarını söylüyor. Bunun üzerine Ömer Faruk Harmancı darbe bildirisini uzatıp 'Bunu okuyun, imzalayın. Her şey güzel olacak' diyor. Akar imza atmıyor ve 'Kendinizi ne zannediyorsunuz, siz kimsiniz, başınız kim, kıçınız kim. Yeterince batağa saplandınız, hiç olmazsa bir erkeklik gösterip burada kesin' diye  tepki gösteriyor. Tabi işin sonunda her şey güzel oluyor ama darbeciler açısından değil.

HAKAN BAYRAKÇI BIÇAKLI KAVGANIN ORTASINDA KALDI

 

Yorumlar