Damla Ersubaşı neden boşandı?

Damla Ersubaşı eşinden boşanma kararı aldı, peki neden? İşte cevabı:

Google Haberlere Abone ol
Damla Ersubaşı neden boşandı?

Türkiye'nin "Sihirli Annem" dizisiyle tanıdığı Damla Ersubaş son günlerde eşinden boşanma aşamasına gelmesi nedeniyle gündemde. Hayranları ünlü oyuncunun eşinden neden ayrılma kararı aldığını merak ediyor.

Bilindiği gibi Damla Ersubaşı Mustafa Can keser ile evliydi. Ancak evlilikleri son dönemlerde problemli bir hal almaya başladı.

Damla Ersubaşı'nın iddiasına göre eşi kendisine psikolojik şiddet uyguluyor. Bir başka neden ise eşinin, görümcesi Alev Keser'e de fiziksel şiddet uygulaması olarak görülüyor. Fiziksel şiddet olayının ise üç yıl önce gerçekleştiği belirtiliyor.

Hatta Alev Keser'in bu nedenle ağabeyinin cezalandırılmasını istediği, Mustafa Can Keser'in ise 140 gün adli para cezasına çarptırıldığı belirtiliyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Damla Ersubaşı merak edilen soruları yanıtladı. Eşi ile arasında problemler olduğunu kabul eden Ersubaşı şu açıklamaları yaptı;

 Biraz sorunlar yaşadık, karantinanın da etkisi var. Şu an ‘boşandık’ diye bir şey demiyorum. Ama sorunlarımız oldu çözdük gibi… Eşim ile aynı evde kalıyoruz.

Tartışma nedenimiz ihanet değil. Bu süreçte her şey insanın gözüne batıyor, birlikte çok fazla yan yana bulunmamak daha iyi.

Çok büyük krizler yaşamadık eşimle. Şu an ihanet gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Ben eşim tarafından hiçbir zaman aldatılmadım. Evet, birlikte çözmemiz gereken sorunlarımız var ama ‘boşandık’ diye bir şey söz konusu değil.

Yorumlar