CW Enerji halka arz Garanti Bankası neden yok?

CW Enerji'nin halka arz uygulamasında Garanti Bankası'nın neden olmadığı merakla soruşturuluyor.

Google Haberlere Abone ol
CW Enerji halka arz Garanti Bankası neden yok?

CW Enerji halka arz Garanti Bankası neden yok? Halka arz hangi bankalar üzerinden yapılıyor, neden bazı bankalar devre dışı?

CW Enerji, QNB Finans Yatırım ve Deniz Yatırım öncülüğünde sermaye artırımı ve ortak satış yöntemiyle halka arz ediliyor. Peki, CW Enerji halka arz garanti bankası neden yok? İşte detaylar. CW Enerji'nin halka arzına ilişkin talep toplama tarihleri, 26-27-28 Nisan olarak açıklanmıştır. Halka arz fiyatı 108,60 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyat, şirketin piyasa değerini yansıtan bir fiyat olarak düşünülebilir. CW Enerji'nin Borsa İstanbul'da işlem göreceği ve BIST kodunun "CWENE" olacağı açıklanmıştır.

CW ENERJİ HİSSE FİYATI NE KADAR?

CW Enerji'nin hisse fiyatı halka arz öncesi 108,60 TL olarak belirlenmiştir. Ancak halka arz sonrası fiyatı piyasa koşullarına ve talebe göre değişebilir. Halka arz sonrası hisse fiyatı, Borsa İstanbul'da günlük olarak değişkenlik göstermektedir.

CW ENERJİ HALKA ARZ TARİHLERİ?

CW Enerji'nin halka arz tarihleri 26-27-28 Nisan 2023 tarihlerinde halka arz olacak tarihleri arasında gerçekleşecek. Halka arz, eşit dağıtım usulü ile yapılacak ve yatırımcılar 1 lot (100 adet hisse) alabilecekler. Talep toplama işlemleri ise 3 gün boyunca devam edecek.

CW Enerji'nin halka arz işlemlerini QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. liderliğinde gerçekleştirileceği açıklanmıştır. Şu an için Garanti Bankası'nın halka arz sürecinde yer alıp almayacağına dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, halka arz başladığında Garanti Bankası dahil birçok bankanın yatırımcılara aracılık edeceği ve başvuru sürecine destek sağlayacağı tahmin edilebilir.

CW ENERJİ HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

CW Enerji halka arzında her yatırımcı en az 1 lot (100 adet hisse) alabilecektir. Halka arz büyüklüğü 25.000.000 TL olarak belirlenmiştir ve ek satışlarla birlikte 30.000.000 TL'ye kadar çıkarılabilecektir. Lot sayısı, yatırımcıların taleplerine ve halka arz edilen toplam hisse senedi sayısına bağlı olarak belirlenecektir. Ancak, henüz halka arz edilecek hisse senedi sayısı ve her yatırımcı için kaç lot tahsis edileceği gibi ayrıntılar netleştirilmemiştir.

Yorumlar