Cüneyt Özdemir Ahmet Şık'ı yerin dibine soktu

Son dönemlerde gerçekleri söylediği için muhalefet partileri ve onların yandaş gazetecileri tarafından sık sık hedefe konulan Gazeteci Cüneyt Özdemir, kendisine sataşan HDP'li Gazeteci Ahmet Şık'a haddini bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
Cüneyt Özdemir Ahmet Şık'ı yerin dibine soktu

Ünlü Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden HDP'li Gazeteci Ahmet Şık'a haddini bildirdi. Özdemir, Youtube üzerinden yaptığı yayında HDP'lilere yönelik ambargo yasağını delmeyi denediklerini sonucun şaşırtıcı olduğunu söyledi. Bunun üzerine Ahmet Şık'tan "sinsilikle" suçlanarak hakaretlere maruz kaldı. Ahmet Şık, Özdemir'e Twitter üzerinden yazdığı mesajda, "Ana akım medya artıklarının kahkahasında kendini ele veren şu sinsilik Türkiye'deki medya düzeninin özeti" dedi. 

Cüneyt Özdemir'den bunun üzerine Ahmet Şık'a haddini bildiren bir cevap verdi. Cüneyt Özdemir önce, "Buradan ekmek çıkmaz sana" diyerek başından savmaya çalıştı ancak Şık bir daha cevap verince Özdemir şu sert cevabı vermek zorunda kaldı:

Berbat bir gazeteciydin, milletvekilliğini beceberemedin, ola ola sosyal medyada bir trol oldun... Biraz haysiyetin varsa milletvekilliğinden istifa ederdin ama üç kuruşa tamah ettin... Soytarı görmek istiyorsan bir aynaya bak...

CNN TÜRK EKRANLARINDA KÜFÜRLÜ TARTIŞMA

 

Yorumlar