Cüneyt Arkın kızıyla neden görüşmüyordu?

Cüneyt Arkın kızıyla neden görüşmüyor veya görüşmüyordu soruları konuyu yeni yeni öğrenen merhum sanatçının hayranları tarafından merakla soruluyor. Cüneyt Arkın'ın ölümünden sonra bir kez daha gündeme gelen konu çok eskilere dayanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Cüneyt Arkın kızıyla neden görüşmüyordu?

Cüneyt Arkın kızıyla neden görüşmüyor veya sorunun daha doğru şekli neden görüşmüyordu? Ünlü oyuncunun hayatını kaybetmesinden sonra gündeme gelen sorulardan biri de yine bu soru oldu. Yılların eskimiş bir konusu; ancak Arkın'ın vefatından sonra konu tekrar gündeme geldi. Peki, Cüneyt Arkın kızıyla neden görüşmüyordu?

Cüneyt Arkın kızıyla neden görüşmüyordu
Cüneyt Arkın kızıyla neden görüşmüyordu

 

Yeşilçam’ın efsane ismi Cüneyt Arkın’ın 1966’da dünyaya gelen Filiz Canlı isminde bir kızı var.

Canlı’nın 12 yaşında Defne adında bir de çocuğu var.

Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın efsane isimlerinden 82 yaşındaki Cüneyt Arkın'ın gündemden uzak yaşayan kızı, yıllar sonra ortaya çıktı.

Doktor Güler Mocan ile yaptığı ilk evlilikten bir kız çocuğu olan Arkın, kızı ve torunuyla görüşmüyor.

Cüneyt Arkın kızıyla neden görüşmüyordu
Cüneyt Arkın kızıyla neden görüşmüyordu

 

Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın 1966 doğumlu olan kızı Filiz Canlı, anne ve babası boşandıktan sonra annesiyle birlikte yaşamış ve babasıyla hiç görüşmemiş.

Cüneyt Arkın, 1966 yılında kızı Filiz Canlı'nın dünyaya gelmesinden yalnızca iki yıl sonra, 1968 senesinde eşi Güler Mocan ile ayrılmaya karar verdi.

Hemen ardından 1 yıl sonra yeni bir evlilik gerçekleştiren efsane oyuncu, yeni eşinden iki çocuk sahibi daha oldu. Ancak Cüneyt Arkın'ın boşanmayla biten ilk evliliğinin ardından bu evlilikten doğan çocuğuyla olan ilişkisi de tamamen sona erdi. Uzun yıllar boyunca birbiriyle görüşmeyen baba ve kız, 50 yıldan uzun bir süredir ayrıydı.

Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı'nın geçtiğimiz yıllarda babasıyla görüşmek istemesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Fakat Filiz Canlı, bugüne kadar eksikliğini hissetmediğini bundan sonra da hissetmeyeceğini söylüyordu.

Ayrıca bir canlı yayında Cüneyt Arkın'a kızı Filiz Canlı ve torunu Defne hakkında soru yöneltildiğinde efsane oyuncu bu soruyu onları tanımadığı şeklinde cevaplamıştı.

Filiz Canlı'nın kızı ve Cüneyt Arkın'ın torunu olan Defne ise en büyük hayalinin dedesiyle tanışmak olduğunu söylemişti.

Geçtiğimiz aylarda Cüneyt Arkın'ın kızına yıllar önce yazmış olduğu bir mektubun ortaya çıkması sosyal medyada büyük gündem oldu.

Bu mektubunda annesinin Filiz'i kendisine göstermediğinden bahseden ünlü oyuncu, iki aydır görmemesine rağmen bin yıllık bir özlem içerisinde olduğunu vurguluyordu.

Aradan geçen uzun yıllardan sonra Filiz Canlı'nın 12 yaşındaki kızı Defne, 2019 yılında dedesiyle tanışmak istemişti.

Defne, dedesi Cüneyt Arkın gibi iyi bir binici.

Arkın'ı sadece filmlerinden bildiğini söyleyen Defne, "Ama ben dedemle tanışmayı çok istiyorum. En büyük hayalim onunla bir araya gelmek" diyor.

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Cüneyt Arkın ise konuyla ilgili olarak, ilk eşinden olan kızı ve torununu tanımadığını belirterek, "Benim iki tane oğlum, onlardan olan torunlarım var" dedi.


 

Yorumlar