Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısında bir destek de LASİAD'dan

- LASİAD: - "Hiçbir finansal krizimiz olmamasına rağmen, ABD, AB ve küresel aktörlerin ülkemize yönelik yaptıkları algı operasyonları, siyasi, ekonomik ve finansal operasyonlar neticesinde, paramızın değer kaybetmesine seyirci kalamayız" - "Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, LASİAD olarak bundan böyle her türlü finansal işlemimizde TL'den başka para kullanmayacağız"

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısında bir destek de LASİAD'dan

İSTANBUL (AA) - Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği (LASİAD), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek olmak amacıyla hiçbir finansal işlemde Türk Lirası'ndan (TL) başka para kullanılmayacağını açıkladı.

LASİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, dünya piyasalarında yaşanan dalgalanma sonucu, Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerin para birimlerinin ciddi zarar gördüğü ve değer kaybettiği belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hiçbir finansal krizimiz olmamasına rağmen, ABD, AB ve küresel aktörlerin ülkemize yönelik yaptıkları algı operasyonları, siyasi, ekonomik ve finansal operasyonlar neticesinde, paramızın değer kaybetmesine seyirci kalamayız. Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, LASİAD olarak bundan böyle her türlü finansal işlemimizde TL'den başka para kullanmayacağız."

Yorumlar