Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normalleşme açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, normalleşme konusunda gazetecilerin soruları Pazartesi gününü işaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normalleşme açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Erdoğan'ın açıklamaları arasında normalleşmenin ne zaman başlayacağına dair sorulara verdiği cevaplar da vardı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerin 1 Mart'ta başlayacak normalleşme ile ilgili sorusuna "Bilim Kurulu'nun tavsiyelerini pazartesi günkü Kabine toplantısında değerlendireceğiz." şeklinde cevap verdi.

Erdoğan, cuma namazını İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Büyük Selimiye Camii'nde kıldı.

Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair yorumlarda bulunurken, gazetecilerin de gündeme dair sorularını cevaplandırdı.

Daha önceki Kabine toplantısı sonrasında 1 Mart'ta normalleşmenin başlayacağını duyuran Erdoğan'a, önümüzdeki süreç ve kısıtlamaların gevşetilmesi sorusu yöneltildi.

NORMALLEŞME

Cumhurbaşkanı milyonların merakla cevabını beklediği soruya, "Bilim Kurulu'ndaki çalışmalar Kabine önüne gelecek. Mutasyonun hangi illerde ne konumda olduğunu Sağlık Bakanımız bize takdim edecek. Bizler ne gibi tedbirler alabiliriz, lokantalarla ilgili ne gibi adımlar atabiliriz, otellerle ilgili kararları pazartesi günkü Kabine Toplantısı'nda atacağız." ifadeleriyle yanıt verdi.

ERMENİSTAN'DAKİ DARBE

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Askerin devreye girmek suretiyle adeta darbe çığırtkanlığına girmiş olması kabul edilebilir bir şey değildir." diye konuştu.

Erdoğan, "Paşinyan'ı zaten halk kendisi alaşağı edecek konuma gelmiştir ama olay darbe olunca darbeye bakışımız bu noktada farklıdır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğer bir yönetim değişikliğine gidilecekse bu yönetim değişikliğini Ermenistan halkı yapar. Bunu da Ermenistan halkının tasarrufuna bırakmak lazım." dedi.

KANAL İSTANBUL PROJESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her türlü adımı şu anda atmış bulunuyoruz. Ne bundan ana muhalefet anlar ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi anlar." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul, şu anda ne hale geldiğini görüyorsunuz. Tedbirleri var mı? Yok. Attıkları bir adım var mı? Yok. Şimdi İstanbul'da çöp dağları aynen benim belediyeyi devraldığım zamandaki gibi yükselmeye başladı." dedi.


BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA SEYİRCİYİ EKRANA KİLİTLEYEN SAHNE

 

Yorumlar