Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama

Havalimanı saldırısından sonra ilk kez açıklama yapan Erdoğan, bütün dünyaya çağrıda bulunarak, saldırının terörle mücadelede bir milat olmasını temenni etti

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama
İstanbul Atatürk Havaalanı'ndaki saldırının ardından açıklama yapan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saldırıyı şiddetle kınayarak, "Atatürk Havalimanı saldırısının, Batı ülkeleri başta olmak üzere, tüm dünyada terör örgütlerine karşı verilecek ortak mücadele için bir milat, bir dönüm noktası olmasını temenni ediyorum​" dedi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havaalanı'ndaki saldırının ardından açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Terör saldırısını şiddetle kınıyorum. İnsanlık olarak teröre karşı ortak mücadele etmeliyiz.
Bu saldırı, terör örgütlerinin masum sivilleri hedef alan karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Bu saldırının, herhangi bir sonuç elde etmeyi değil, sadece ve sadece masum insanların kanı ve acısı üzerinden dünyaya ülkemiz aleyhinde propaganda malzemesi üretmeyi hedeflediği açıktır.

Türkiye, terör örgütleriyle olan mücadelesine, ödediği tüm bedellere rağmen, sonuna kadar devam edecek güce, dirayete, imkana sahiptir.

Atatürk Havalimanı saldırısının, Batı ülkeleri başta olmak üzere, tüm dünyada terör örgütlerine karşı verilecek ortak mücadele için bir milat, bir dönüm noktası olmasını temenni ediyorum."

Yorumlar

Avsaristanli Bas sorumlu devletin basindaki kimse sorumluluk ondadir bu teror ataklarinin sayisini sayamaz hale geldik , utunma arlan yokmu?? Yeter artik istifaaaa!!! Burada hata ve nedenlerini saysam bu sayfa yetersiz kalir , pkk ile pazarlik yapan, dokunmayin emri verenler belli, mit gorevini yapmamakta( mit sadece akp ve cb korumakla mesgul, 80 milyon vatandasi korumaya zamani yok o yuzden hergun teror var) teroru destekleyen (abd, ab, israil, iran , rusya) karsi net tavir ve onlem almazsan teror bitmez ve idami getirmek istemeyen sensin sayin rte.istifaaa!!!!