Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'reform' sinyali

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da yaptığı konuşmada, "Türk demokrasisini güçlendirecek yeni reformlara Cumhur İttifakı olarak imza atacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'reform' sinyali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da yaptığı konuşmada seçimde halktan aldıkları mesaj gereği demokrasiyi güçlendirecek reformlara imza atacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şunları şöyle:

Bursa bir kez daha tercihi AK Parti'den yana kullanmıştır. Önümüzde 4 yıllık seçimsiz dönem bulunuyor. Bu dönemin taşıdığı önemin farkındayız. Milletin sandıkta verdiği mesajları doğru okuyarak üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz.

Şimdi önümüzde 4 - 5 yıllık seçimsiz bir dönem duruyor. AK Parti'nin Türk siyasetine damga vurabilmesi, fırsat penceresini kullanmasına bağlıdır. Seçimsiz dönemin, ülkemizi geliştirmesini AK Parti'de yenilenme ve birleşmenin gerçekleşmesini bekliyoruz.

Milletin sandıkta verdiği mesajları en doğru şekilde okuyarak üzerimize düşenleri muhakkak yerine getireceğiz.

MHP ile güç birliğine devam edeceğiz. Türk demokrasisini güçlendirecek yeni reformlara Cumhur İttifakı olarak imza atacağız.

Kalbinde millete, memlekete hizmet sevdası olan herkese ne kadar aykırı olursa olsun her fikre AK Parti'nin kapıları daima açıktır. Biz pazara kadar değil mezara kadar diyerek çıktığımız bu yolda azimle yürüyeceğiz.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar