Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'bedelli askerlik' sinyali

Çeşitli nedenlerle askere gidemeyecek yüzbinlerce kişinin beklediği bedelli askerlik uygulaması yeniden gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK Partili bir isim tarafından sorulan 'bedelli askerlik' konusunda Erdoğan, "Değerlendirelim" cevabını verdi. Erdoğan'ın cevabı 'bedelli askerlik' için sinyal olarak algılandı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'bedelli askerlik' sinyali

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Yüzbinlerce kişinin merakla beklediği 'bedelli askerlik' konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Daha önce gündeme geldikten sonra Başbakan Binali Yıldırım tarafından kapatılan 'bedelli askerlik' konusu dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sorulan bir soru üzerine yeniden geldi. 

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolu Kurucu Üyesi Selma Yazıcı iftar sırasında Erdoğan'a 'bedelli askerlik' konusunu sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Söz vermeyeyim ama durumunun farkındayım. Binali Bey'le konuşalım değerlendirme yapalım. Gerekirse gündeme alırız" açıklamasında bulundu

Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Işık bedelli askerlik için "Gündemimizde yok" açıklaması yaptılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan durumun farkında olduğunu konuyu Başbakan Binali Yıldırım'la konuşalım değerlendireceğini söyledi.

Yorumlar