Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü süprizi

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günüydü. 63 yaşına giren Erdoğan gün boyunca gittiği her yerde vatandaşların ilgisiyle karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü süprizi

Sonhaberler | Haber Merkezi  

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günüydü. 63 yaşına giren Erdoğan'a Konya'nın Karatay ilçesi Ak Parti gençlik üyeleri ve Türkiye Gençlik Vakfı Güngören Temsilcliği üyesi gençler tarafından video klibi çekildi. Öğle saatlerinde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'yle yapacağı görüşme için Kısıklı'daki evinden çıkan Erdoğan burada toplanan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Aracından inerek vatandaşlarla fotoğraf çektiren Erdoğan, buradan Mabeyn Köşküne geçti. Erdoğan burada toplanan vatandaşlarla da kısa bir sohbet ettikten sonra Barzani'yi kabul etmek için Mabeyn köşküne geçti.

TÜGVA ÜYELERİNDEN ERDOĞAN'A DOĞUM GÜNÜ KLİBİ

Türkiye Gençlik Vakfı üyesi gençler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü için hazırladıkları videoyu yayınladı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Güngören İlçe Temsilciliği üyesi gençler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutlamak için video hazırladı. İstanbul Güngören'de bir araya gelen 63 genç, ellerindeki Türk bayraklarıyla kalp şeklini oluşturdu. Kalbin içinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı ve "Uzun Ömürler Uzun Adam" yazan pankart açıldı.

ERDOĞAN'IN KONVOYUNU DURDURDULAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğum günü dolayısıyla Kısıklı ve Mabeyn Köşkü'nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'yi kabulünden dolayı öğleden sonra Kısıklı'daki konutundan ayrıldı. Burada, ellerinde çiçeklerle bekleyen vatandaşlar, doğum günü dolayısıyla Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Aracından inerek vatandaşların yanına giden Erdoğan, onlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Bu arada, Erdoğan'ın evinin bulunduğu sokağa, "Güçlü bir Türkiye için evet, biz de varız. Doğum günün kutlu olsun." yazılı pankart ile fotoğrafının asıldığı görüldü. Kısıklı'daki konutundan Mabeyn Köşkü'ne geçen Erdoğan, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları üyeleri tarafından karşılandı. "Rabbim seni ümmetin başından eksik etmesin. İyi ki doğdun, iyi ki varsın Reis" ve "Evet" yazan pankart ve dövizler taşıyan grup, zaman zaman "Recep Tayyip Erdoğan", "İşte ordu, işte komutan" ve "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da aracından inerek grubun yanına gitti. Gruptakilerle tek tek tokalaşan Erdoğan, onlarla bir süre sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Erdoğan'ın köşke girişinin ardından gençlik kolları üyelerine Prof. Dr. İsmail Hakkı Ünal'ın, "40 hadiste anne baba" kitabı hediye edildi.

KONYA'DAN ERDOĞAN'A DOĞUM GÜNÜ KLİBİ

Konya'da, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları üyelerince, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü için "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum gününde ne söylemek istersiniz?" sorusunun yöneltildiği bir video klip çekti. Gençlik kolları üyelerince Konya kent merkezinde 40 kişiye, "Cumhurbaşkanı Erdoğan karşınızda olsa doğum gününde ne söylemek isterdiniz" sorusu yöneltildi. Erdoğan'ın doğum gününü kutlayan öğrenci, esnaf, genç, yaşlı ve kadınların mesajları, video klibi izleyenleri duygulandırdı. Klipte, esnaf Abdullah Dölek'in, "Sayın Cumhurbaşkanım, doğum gününüzü kutlar, Allah'tan size uzun ömürler dilerim. Siz bu memlekete Allah'ın bir lütfusunuz. Cenabı Allah sizden razı olsun. Oğlunuzla ordu, kızınızla komşu olun. İyiki varsınız." ifadeleri yer alıyor. Uğur Özdendinler ise "Sayın Cumhurbaşkanım, doğum gününüz kutlu olsun. Allah bizim ömrümüzden size ömür versin." diyerek duygularını dile getirdi. Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zeren, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek isteyip de buna imkan bulamayan kişilerin mesajlarını video klipte toplamayı amaçladıklarını söyledi. Gençlik kollarınca yürütülen, amatör ruhla yapılan profesyonel bir çalışmanın ortaya çıktığını aktaran Zeren, "Kendisinin sosyal medya ve basın yoluyla bu klibi izleyeceğini umuyoruz. Allah uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin." diye konuştu.

ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 63. doğum gününü kutlayanlara, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayımladığı mesajla teşekkürlerini iletti. Twitter hesabından "Doğum günüm vesilesiyle dualarını esirgemeyen, tebriklerini gönderen tüm vatandaşlarıma gönül dolusu teşekkürler." mesajını paylaşan Erdoğan, yayımladığı videoda ise şunları kaydetti:

"Muhterem büyüklerim, sevgili kardeşlerim; bugün doğum günüm münasebetiyle yaptığınız dualar ve gönderdiğiniz mesajlar için hepinize teşekkür ediyorum. Her duanın, her mesajın bende özel bir yerinin olduğunu, özellikle bilmenizi isterim. Allah hepinizden razı olsun. Mevlam, hepimize sağlıklı, huzurlu ve millete adanmış bir ömür nasip etsin. Mevlam, hepimize ömrümüzün her anını iyilik, güzellik ve doğruluk yolunda harcamayı nasip etsin. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Kalın sağlıcakla."

Yorumlar