Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna'dan ayrıldı

KİEV (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile saat 23.15'te Ukrayna'nın başkenti Kiev'den ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Borispol Havalimanı'ndan, Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna'dan ayrıldı

KİEV (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile saat 23.15'te Ukrayna'nın başkenti Kiev'den ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Borispol Havalimanı'ndan, Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Olena Zerkal, Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha ve Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel ile diğer ilgililer uğurladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da Kiev'den ayrıldı.

Yorumlar