Cumhurbaşkanı Erdoğan Kartal'daki enkaz alanında

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Kartal'da çöken binanın enkaz alanında incelemelerde bulundu. Erdoğan, "Kartal'daki bir binanın çökmesiyle ebediyete uğurladığımız kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum, enkazdan çıkan kardeşlerime Allah'tan şifa diliyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kartal'daki enkaz alanında

Sağlık Bakanı Koca, Kartal'da çöken binanın enkazından şimdiye kadar 17 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan enkaz alanına gelerek incelemelerde bulundu. Erdoğan, "Kartal'daki bir binanın çökmesiyle ebediyete uğurladığımız kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum, enkazdan çıkan kardeşlerime Allah'tan şifa diliyorum" dedi.

"ALMAMIZ GEREKEN ÇOK DERS VAR"

Enkaz bölgesinde incelemelerinin ardından Başkan Erdoğan kısa bir açıklamada bulundu. Erdoğan "Hastanede ziyaret yapacağız, ondan sonra cenaze törenine katılacağız. Bundan alınacak çok ders var. Bütün ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Ondan sonra atılması gereken adımları kararlı bir şekilde atacağız. Bütün çalışmalardan sonra adımlar atılacak." dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN YARALILARI ZİYARETE GELDİ

Başkan Erdoğan, enkazdan yaralı kurtulanları ziyaret için Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma hastanesine geldi. Yaralı olan 13 kişinin tedavisi sürüyor.

YARALI KURTULAN ALEMDAR'I ZİYARET EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonla konuşup Trabzonspor forması hediye edeceğini söylediği dokuz yaşındaki Mahmut Tayyip Alemdar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Başkan Erdoğan'ın tedavisi devam eden küçük Alemdar'ı ziyaret etmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 saat göçük altında kaldıktan sonra çıkarılan 9 yaşındaki Mahmut Tayyip Alemdar'ı telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzonspor forması hediye edeceğini söylediği Mahmut Tayyip Alemdar hastanede görüntülendi. Küçük Tayyip'in durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Yorumlar