Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez İmamoğlu'nu eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekrem İmamoğlu'nu İBB başkanı seçildikten sonra ilk kez eleştirdi. Erdoğan, İstanbul'u sele teslim olduğunda İmamoğlu'nun tatilde olmasını eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez İmamoğlu'nu eleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerden sonra ilk kez İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Erdoğan'ın eleştiri konusu ise İstanbul sele teslim olduğunda İmamoğlu'nun tatilde olmasıydı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdiği sözleri:

İstanbul'u sel bastı, beyefendi tatilde. Daha dün bir bugün iki, ben başbakanlığımda da cumhurbaşkanlığımda da böyle tatil yapmadım. Kimi şehrini sel götürürken güneşli beldelerde tatil yaptı kimi kimsesiz çocukları sokağa attı. İşte bakıyorsunuz Kandil'de öldürülen bir yavru, öbür yavruyu da işte belediyenin içinde hapsediyorlar. Anne kapıda ne yapıyor? 'Evladım verilene kadar buradan ayrılmayacağım' diyor.

Kimi belediyeyi ailesinin mülkü sanarak kaynakları peşkeş çekmeye çalıştı, kimi millete kabadayılığa yeltendi. Kimi insanımızın mukaddes değerlerine savaş açtı. Kimi milli bünyemizi dinamitleyen her türlü ahlaksızlığa sahip çıktı. Kimi şimdiden teslim bayrağını çekerek, dönem bitene kadar hiç bir iş yapmayacağını ilan etti. Böyle bir siyaset anlayışını biz kabul etmiyoruz.

Teröre kim prim verirse karşısında bizi bulacaktır. Önümüzdeki dönemde aynı hassasiyetle takibimizi, gerektiğinde irademizi ortaya koymaya devam edeceğiz. Belediyeleri milletimize ve şehirlerimize hizmet dışında bir amaçla kullanan herkes, aynı akıbete uğramaya mahkumdur.

İnşallah bir sonraki seçimde Türkiye'nin istisnasız tüm şehirlerini yıkım değil inşa belediyeciliğiyle tanıştıracağız.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar