Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşuyor CANLI İZLE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan, toplantıdaki konuşmasında Türkiye'nin hiçbir şekilde batılı devletler gibi emperyal emeller peşinde olmadığını söyledi. Erdoğan, Libya konusuna da değinerek önemli açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hafter Moskova'dan kaçtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan, toplantıdaki konuşmasında Türkiye'nin hiçbir şekilde batılı devletler gibi emperyal emeller peşinde olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının başında Libya ve Akdeniz politikası konusunda hükümete tam destek veren Devlet Bahçeli ve Deniz Baykal'a teşekkürlerini iletirken; CHP ve İyi Parti Genel Başkanlarını isim vermeden eleştirdi.

DARBECİ HAFTER MOSKOVA'DAN KAÇTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya konusunda ateşkes anlaşmasını imza altına almak istediklerini belirterek, bu vesileyle Moskova'da toplantı düzenlediklerini ancak darbeci Hafter'in masayı terk ederek Moskova'dan kaçtığını söyledi. Erdoğan, Türkiye'nin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini, gerisinin Putin'e ait olduğunu ifade etti.

AK PARTİ GRUP TOPLANTISI CANLI İZLE

Detaylar Geliyor...

Yorumlar