Çukurova Kitap Fuarı ne zaman? Giriş ücreti, bilet fiyatları ne kadar?

2024 Çukurova Kitap Fuarı kapılarını açıyor. Kitap severlerin merakla bekledikleri fuar bu yıl da dolu bir temayla okurların karşısına çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Çukurova Kitap Fuarı ne zaman?

Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ve Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Fuarcılık A.Ş. destekleri ile hazırlanan Çukurova 16. Kitap Fuarı, 14 – 22 Ocak 2024 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuar, 300’e yakın yayınevi, marka ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenerek, 2024 yılının ilk kitap fuarı olma özelliğini taşıyor.

KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ VE İMZA GÜNLERİ

Fuar, 93 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Bu etkinlikler arasında panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk etkinlikleri bulunuyor. Edebiyat ve yayıncılık dünyasının önde gelen isimleri, bu dokuz günlük etkinlik süresince Adana'da bir araya gelecek.

YAZARLARIN OKURLARLA BULUŞMASI

Fuarın konukları arasında Ahmet Telli, Ayşe Kulin, Aytül Akal, Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan ve daha birçok değerli yazar bulunuyor. Bu yazarlar, dokuz gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ve imza günlerinde okurlarıyla buluşacak.

Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın bölge için önemli bir kültür şöleni olduğunu ve okuma alışkanlıklarına olumlu katkı sağladığını belirtti. Fuarın her yaştan okurun ilgi gösterdiği bir etkinlik olduğunu vurguladı.

"ÇUKUROVA'NIN DEĞERLERİ" VE "YAŞAR KEMAL 100 YAŞINDA"

Fuar kapsamında "Çukurova'nın Değerleri" ve "Yaşar Kemal 100 Yaşında" gibi özel etkinlikler düzenlenecek. Bu etkinliklerde, bölgenin ve Türk edebiyatının önemli isimleri anılacak ve eserleri üzerine söyleşiler yapılacak.

Fuarla ilgili en güncel haberler ve ayrıntılı etkinlik programı, fuarın web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek.

GİRİŞ ÜCRETLERİ VE ZİYARET SAATLERİ

Çukurova Kitap Fuarı'na giriş ücretsiz olup, fuar 13-20 Ocak tarihleri arasında 10.00 – 20.00, kapanış gününde ise 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorumlar