Çukurova Kalkınma Ajansı heyetinin Cidde temasları

- "Foodex Saudi 2017" gıda fuarına katılmak için Suudi Arabistan'a gelen Çukurova Yatırım Ajansı yetkilileri, Cidde Ticaret Odası'nı ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Çukurova Kalkınma Ajansı heyetinin Cidde temasları

CİDDE (AA) - Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) yetkilileri, Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde ticaret odasını ziyaret ederek Suudi iş adamlarıyla bir araya geldi.

Suudi Arabistan'da bu yıl 5'incisi düzenlenen "Foodex Saudi 2017" gıda fuarına katılmak için Cidde'de bulunan ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu ve beraberindeki heyet, Türkiye'nin Cidde Başkonsolosu Dr. Akif Menevşe ile birlikte kentteki ticaret odasını ziyaret etti. Yetkililer, Cidde Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ziyad Bassam ve Suudi iş adamlarıyla bir araya gelerek iş birliği imkânlarını görüştü.

Toplantıda, Çukurova bölgesindeki Adana ve Mersin'e planlanan tanıtım ziyaretlerinin yanı sıra Türkiye genelindeki yatırım ve iş fırsatları ele alındı.

Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Cidde Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Bessam, Türk firmalarına Cidde'de düzenlenen fuara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Cidde'de 12 Kasım'da açılan "Uluslarası Gıda, Gıda Teknolojileri ve İçecek Fuarı - Foodex Saudi 2017", 15 Kasım'a kadar devam edecek.

Yorumlar