Cristiano Ronaldo adeta kanatlandı

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin 17. haftasında Sampdoria ve Juventus arasında oynanan maça Cristiano Ronaldo’nun 45. dakikada attığı gol damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Cristiano Ronaldo adeta kanatlandı

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 17. haftasında Sampdoria ile karşı karşıya gelen Juventus rakibini deplasmanda 2-1 yendi. Cenova’daki Luigi Ferraris Stadı’nda yapılan karşılaşmaya, hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu.

Konuk ekip Juventus, 19. dakikada Arjantinli golcüsü Paulo Dybala’nın attığı golle 1-0 öne geçti.

Sampdoria ise Dybala'nın golüne 35. dakikada Gianluca Caprari’nin attığı golle cevap verdi. Caprari’nin golüyle skor eşitlendi: 1-1.

RONALDO, YERDEN 2,65 METRE HAVALANDI

İlk yarının sona ermesine saniyeler kala atağa geçen Juventus, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun 45. dakikada attığı kafa golüyle bir kez daha öne geçti ve soyunma odasına 2-1’lik skorla gitti.

Ronaldo tarafından 45. dakikada gelen golü eşsiz kılan ise Ronaldo'nun golü attığı sırada adeta havada asılı kalması oldu. Yayıncı kuruluş Ronaldo’nun gol vuruşunu yaparken 71 santimetre zıpladığını ve topla buluştuğu noktanın yerden 2 metre 65 santimetre yüksekte bulunduğunu belirtti.

Yorumlar