Wuhan kenti sokaklarındaki cesetler görenleri korkutuyor

Çin'in Wuhan kenti sokaklarında virüs nedeniyle hayatını kaybetmiş insanların ölüsüne rastlamak mümkün. İşte Corona Virüsü'nde son durum...

Google Haberlere Abone ol
Korku filmi gibi: Sokak ortasında ölü bulundu

Dünyayı alarma geçiren coronavirüsünün sıfır noktası Wuhan'dan vahim görüntüler geliyor. İşte Çin'deki Corona Virüsü'nde son durum: Şu ana kadar Corona virüsü nedeniyle 213 kişi hayatını kaybetti. Resmi kayıtlara göre 9 bin 809 hasta ise tedavi altında.

Çin'de sadece tehlikeli madde davalarına bakan polis ekipleri dün virüs salgınının sıfır noktası olan Wuhan'da kaldırımda ölü bulunan bir adamın cesedinin etrafında toplandı.

Coronavirüsü krizinin tam ortasında karantina altında olan 11 milyonluk şehir Wuhan'da sokakta yüz maskesi takan bir adam ölü bulundu.

Wuhan'da sokakta ölü bulunan adamın coronavirüsünden yaşamını yitirdiği düşünülüyor, polis ekipleri ve sağlık personelinin görüntüleri şehirdeki korkuyu daha da artırıyor.

Çin'deki coronavirüsünden ölenlerin sayısı 213'e yükseldi. Dün Dünya Sağlık Örgütü virüs ile ilgili küresel acil durum ilan etti ve ABD vatandaşlarına Çin'den uzak durmaları gerektiğini duyurdu.

Salgının merkezi olan Wuhan'da coronavirüsünün yasa dışı hayvan satışı yapılan bir pazardan insanlara bulaştığı düşünülüyor.

Geçen yılın sonlarında ortaya çıkan virüs, Çin'de milyonlarca insanı etkiledi ve Wuhan bu alarm durumundan en çok yara alan şehir oldu.

Yorumlar