Çöpteki at kemiklerinin sahibi lokantacı çıktı

Düzce'de çöpte bulunan at kemiklerinin bir lokantacının attığı ortaya çıktı. Skandalın ortaya çıkmasıyla lokantacı gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Çöpteki at kemiklerinin sahibi lokantacı çıktı

Düzce'de geçtiğimiz günlerde çöp konteynerlerinde bulunan ve büyük merak uyandıran eti sıyrılmış at kemiklerinin sırrı nihayet çözüldü. Düzce Valisi Selçuk Asan'ın verdiği bilgiye göre, kemikleri çöpe atan kişi yakalandı ve bu kişinin yeme içme sektöründe faaliyet gösteren bir iş yeri sahibi olduğu ortaya çıktı.

KEMİKLERİN HİKAYESİ VE SORUŞTURMANIN DETAYLARI

Bulunan kemiklerin at kemiklerine ait olduğunu ve Düzce Yeni Sanayi Sitesi'ndeki bir çöp konteynerinde keşfedildiğini belirten yetkililer, olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Polis ve Tarım Orman Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkililerinin ortak çalışması sonucu, gece saatlerinde kemikleri bırakan şahsın kimliğine ulaşıldı. Şüphelinin ifadesi alındı ve yeme içme sektöründe bir işletmeye sahip olduğu tespit edildi. Soruşturma ekipleri şimdi, şüphelinin atı nerede kestiğini ve eti kendi işyerinde mi yoksa başka bir yerde mi kullandığını ya da satışını mı yaptığını belirlemeye çalışıyor.

VALİ ASAN'DAN AÇIKLAMA: SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Vali Selçuk Asan ve ilgili yetkililerin düzenlediği basın toplantısında, olayla ilgili son gelişmeler paylaşıldı. Vali Asan, "Polis ekiplerimiz, güvenlik kameralarını inceleyerek faili yakaladılar. Şahsın işletmesinden ve diğer işletmelerden alınan numuneler laboratuvara gönderildi. Sonuçlarını bekliyoruz. Yakalanan şahıs, bu kemikleri neden buraya bıraktı, bu önemli soruların cevabını arıyoruz" dedi.

Yorumlar