Çöp Adam Meryem kim oynuyor? Elçin Afacan kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Çöp Adam dizisinde Tamer'in kız kardeşi Meryem kimdir, kim oynuyor? Başrolünde Engin Altan Düzayatan'ın oynadığı "Çöp Adam" dizisi hikayesiyle olduğu kadar oyuncularıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda. Hayata yenik başlayan ancak bir süre sonra milyoner olan Çöp Adam'ın hikayesi..

Google Haberlere Abone ol
Çöp Adam Meryem kim oynuyor? Elçin Afacan kimdir?

Çöp Adam Meryem kim oynuyor? Elçin Afacan kimdir, nerelidir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı soruları merakla soruluyor. Star TV'de yayınlanan "Çöp Adam" dizisinde Tamer ve Meryem karakterinin ilginç hayat hikayesi anlatılıyor. Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Çöp Adam'ın kendisi gibi sefaletten zirveye tırmanan Çöp Adam kız kardeş Meryem kimdir?

ÇÖP ADAM MERYEM KİM?

"Çöp Adam" dizisinde Tamer ve Meryem, acılı bir hayatın sonunda refah ve zenginlik dolu bir hayata kavuşurlar; ancak anne ve babalarının onlara yaptıklarını hiçbir zaman unutamıyorlar. 

Dizide "Meryem" karakterini canlandıran yuncunun kim oludğu da merak ediliyor. Ağabeyinin kanatları altında genç bir kız oluncaya kadar koruma altında yaşayan "Meryem" de ağabeyi gibi anne ve babasına çok kızgın.

Çöp Adam kız kardeş Meryem kimdir?
Çöp Adam kız kardeş Meryem

 

Dizide "Meryem" karakterini Elçin Afacan canlandırıyor. Elçin Afacan kimdir? 

ELÇİN AFACAN KİMDİR?

Elçin Afacan 21 Ocak 1991 tarihinde dünyaya geldi. Nerede doğduğu bilinmiyor.

Eğitimini, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tamamladıktan sonra 2016 yılında FOX'ta yayınlanan Görevimiz Komedi adlı yarışma programında gösterdiği performans ile ilk kez kamera heyecanını yaşadı.

Yarışmadan sonra ilk dizi deneyimini ise yine aynı yıl Show TV'de yayınlanan İçerde dizisindeki "Gülçin" adlı karakteri canlandırarak yaşamış oldu.

Daha sonra 2017 yılında FOX'ta yayınlanan Deli Gönül dizisinde sırada oturan kız öğrenci rolünü canlandırdı.

Afacan, asıl çıkışını 2019 yılında yine FOX'ta yayınlanan Bir Aile Hikayesi adlı dizide canlandırdığı "Beste Güneş" karakteri ile yaparak geniş kitlelere ulaşmaya başladı. 2020-2021 yılları arasında FOX'ta yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde "Melek Yücel (Melo)" karakterini canlandırmıştır.

2021'de ilk sinema deneyimi olan Benden Ne Olur adlı sinema filminde rol almıştır. Afacan, oyunculuğun yanı sıra tiyatro sahnelerinde yer almaya devam etmektedir.


 

Yorumlar