Çok Güzel Hareketler oyuncuları kim gerçek isimleri nedir?

Çok Güzel Hareketler oyuncuları kim, isimleri, biyografileri ve özgeçmişleri hepsi bir arada sizler için derledik. Çok Güzel Hareketler 2 olarak yeni sezonda ekrana gelen Yılmaz Erdoğan yapımı ÇGH yeni oyuncular, yeni yüzler ve genç yetenekleri sahneye çıkarıyor. İşte oyuncu kadrosunun tam listesi:

Çok Güzel Hareketler oyuncuları kim gerçek isimleri nedir? - Sayfa 1

ATAKAN

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncu kadrosunda en dikkat çeken isimlerden birisi Atakan Çelik'tir. Peki, Çok Güzel Hareketler Atakan kimdir?

Atakan Çelik 3 şubat 1990 İstanbul'un Beyoğlu dünyaya geldi. Boyu 1.83, kilosu 76, iktisat bölümü mezunudur.

Atakan Çelik, oyunculuğu neden seçtiğine dair bir soru üzerine şu açıklamayı yapmıştı: Neden olmasın:) Çocukluk hayalim. Klişe ama gerçek.

Müsamere çocuğuyum. Her milli bayram, özel gün vs. Sahnede buldum kendimi. Tiyatro ve oyunculuk hevesim hep vardı ancak annemin “sigortalı işin olsun” ısrarları sonucunda uzaklaştım tiyatrodan ve bir sigorta şirketinde işe başladım. Kendim sigortalı olduğum yetmiyormuş gibi insanlar da sigortalı olsun diye 5 yıl çalıştım. Konuyu yanlış anlamış olabilirim:) 2015 de BKM ile tanışınca hayallerimin peşine düştüm ve o yıldan beri BKM Mutfak çatısı altındayım.

Çok Güzel Hareketler oyuncuları kim gerçek isimleri nedir? - Sayfa 2

AYŞEGÜL

Çok Güzel Hareketler 2 oyuncu kadrosunda yer alan bir diğer isim ise Ayşegül Yılmaz'dır. 

Peki, Ayşegül Yılmaz kimdir?

Ayşegül Yılmaz 13 Aralık 1994 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelmesine karşın aslen Artvin Hopalı'dır.

Kız meslek lisesi grafik tasarım ve fotoğrafçılık mezunudur.

Ayşegül Yılmaz, oyunculuk serüveniyle ilgili sorulara şu cevabı vermiş: Aslında sanatı olan merakım ilkokul yıllarıma dayanır. İlkokulda dansöz olmaya karar vermiştim. Olay oyunculuğun nasıl evirildi hatırlamıyorum ama iyiki de evirilmiş. Liseden mezun olduktan sonra bir sene Kastamonu Üniversitesi’nde Grafik Tasarımı okudum Ama aklım Zonguldak Belediye Kültür Merkezi’nde yer aldığım oyunlarda , çalışmalarda kaldı ve ailemden habersiz sınavlara girdim. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü kazandım.

Çok Güzel Hareketler oyuncuları kim gerçek isimleri nedir? - Sayfa 3

BATUHAN

Çok Güzel Hareketler Batuhan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? 

Batuhan Soyaslan İstanbul Fatih doğumludur. 

28 yaşında olan Batuhan, Mevlana İlköğretim Okulu’nda ilköğretim ve ortaöğretimini tamamladıktan sonra, liseyi Şişli Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Tiyatroya 9. sınıfta başladı.

Batuhan, oyunculuk kariyeriyle ilgili olarak ise, "Tiyatroya o kadar çok bağlandım, o kadar çok sevdim ki; üniversiteyi Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği'nde okudum. Şu anda da yüksek lisans yapıyorum. Yine çevre mühendisliği... Alaylıyım ve bundan gurur duyuyorum. Oyunculuk benim için; olamadıklarıma, benden bir şeyler katarak hayat verme çabası. Hayatın renk yelpazesi, heyecanı... Anandan babandan veya etraftan çekinip de söyleyemediklerini, ustanın öğretileri doğrultusunda aktarma biçimi. Daha önceleri lisede tiyatro yaptım. Birkaç ödülüm var. 2012’de bir kitap yazdım. 'Gözyaşı Hırsızları' ismi. Sonrasında farklı tiyatro ekiplerinde yer aldım. Çocuk oyunu, doğaçlama, yetişkin oyunu derken hayalimdeki yere, BKM Mutfak’a geldim. Hayallerimin içindeyim." demişti. 

Çok Güzel Hareketler oyuncuları kim gerçek isimleri nedir? - Sayfa 4

BEGÜM

Çok Güzel Hareketler Begüm kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

ÇGH Begüm 33 yaşında, Bursalı'dır. 

Bursa Cumhuriyet Lisesi'nden mezun oldu.

Oyunculuk kariyerinin nasıl başladığına dair bir soru üzerine ise şunları söylemişti:

Sadece lise 2'de bölüm seçimi yaparken istihareye yatıp puanım yetiyo diye "fen-matematik okumam hayırlıysa yeşil ve beyaz göreyim" demem ve rüyamda beyazıt öztürk ile yeşil bir jipte dolaştığımızı görmem, süper saçma bir karar vermeme neden oldu. Sonuç; İzmir Ekonomi Üniversitesi-Ekonomi Bölümü. Orada da çok güzel dostlar biriktirdim, alnımın akıyla mezun oldum ve trip başladı. Ben ne olucam. Klişe ama çocukluk hayalimdi oyunculuk. Zaten işsiz güçsüz oturduğum için İzmir MSM'de Actor Studio'ya yazıldım. Orada canım hocam Apo Kaya, Müjdat Gezen Konservatuarı'nda yetenek sınavına girmem konusunda beni gazladı ve esas serüvenim başladı. Konservatuar yıllarım eğitim hayatımın en güzel yılları oldu. Her gün çalıştığım şeyin ekonometri değil de bir tiyatro oyunu olduğu gerçeğine bayılarak oradan da mezun oldum. Şimdi ne olacak paniği yaşamadan Kim Korkar Hain Kurttan oyununda yönetmen asistanlığı işi kaptım, Bir diğer canım hocam Sevinç Erbulak sağolsun. Bu iş Haluk Bilginer'in Nehir oyununda ufak bi rolde oynamama vesile oldu. E şimdi napıcam derken çatır çatır reklam gelmeye başladı biraz daha ortama alıştım..Ve BKM. Kader, şans, yetenek her neyse kendimi 22 kişilik cıvıl cıvıl bi ekibin içinde buldum. Yılmaz Usta'yla tanıştım, çırağı oldum, baya baya gözümün içine bakıp bana şakalar yapıyo hala inanamıyorum!