"Çocuklara, babalarından intikam almak için ateş ettim"

- Elazığ'da yaşları 10 ve 13 olan iki çocuğu silahla yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan zanlı mahkemede, çocukların babasından intikam almak için ateş ettiğini söyledi

Google Haberlere Abone ol
"Çocuklara, babalarından intikam almak için ateş ettim"

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da iki çocuğu silahla yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan zanlı mahkemede, çocukların babasından intikam almak için bu olayı gerçekleştirdiğini belirtti.

Dün, Kadir K. (39) Elazığ'da yaklaşık bir yıl önce kendisini bıçakladığını öne sürdüğü kişinin çocuklarına tabancayla ateş açarak yaralanmalarına neden olduğu gerekçesiyle çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Tutuklanan sanık mahkemede verdiği ifadesinde, aralarında husumet bulunan baba Hüseyin Bahşi'nin evinin önüne gittiğini belirterek "Babalarından intikam almak için kapıya çıkan çocuklardan önce küçüğe, ardından da eve kaçmaya çalışan diğer çocuğa ateş ettim." ifadelerini kullandı.

Hastanede tedavilerine devam edilen kardeşlerden Yusuf Bahşi'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Geçen yıl çıkan kavgada kendisini bıçakladığını öne sürdüğü Hüseyin Bahşi'nin ailesinin yaşadığı Salıbaba Mahallesi Yüce Sokak'taki evinin önüne giden zanlı, okula gitmek için evlerinden çıkan Bahşi'nin çocukları Yusuf (10) ve ağabeyi Tolga Bahşi'ye (13) tabancayla ateş açmıştı. Saldırıda yaralanan Yusuf ve ağabeyi Tolga Bahşi hastanede tedavi altına alınmıştı.







Yorumlar