Çocuklar Duymasın dizisinde FETÖ kitabı

Çocuklar Duymasın dizisinin son bölümünde FETÖ lideri Gülen'in kitaplarından biri dizinin başrol oyuncusunun yatak odasının başucu kitabı olarak görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar Duymasın dizisinde FETÖ kitabı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Çocuklar Duymasın uzun aradan sonra bir kez daha yayına başladı. Ancak dizi tartışmaların da odağına kısa zamanda oturdu. Dizinin son bölümünde FETÖ lideri Fetullah Gülen'in kitaplarından biri yatak odasındaki başucu kitabı olarak yer aldı. İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan Çocuklar Duymasın adlı televizyon dizisi, farklı kanallarda 7 sezon yayınlandı. Yeni bölümleriyle yeniden ekrana gelen dizi, çok fazla izlendi.

Dizide Haluk ve Meltem isimli başrol karakterlerinin yatak odalarında bulunun kitaplıkta FETÖ'nün kirli faaliyetlerini dünyaya tanıttığı "Barış Köprüleri" isimli kitap izleyicilere gösterildi.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda dizide kullanılan bir kitaplıkta Haluk ve Meltem karakterlerinin konuştuğu sırada arkada bulunan kütüphane rafındaki detay dikkat çekti.

Rafta ‘Barış Köprüleri’ adlı kitabın yer aldığı göze çarptı. Bu kitabın terör örgütü FETÖ'nün dünya ülkelerindeki yapılanmalarının en önemli basamağının anlatıldığı 'Barış Köprüleri' adlı kitap olduğu yorumları yapıldı.

Dizinin yapımcısı Birol Güven tarafından veya Kanal D yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

GÜNCEL KONULARA DEĞİNDİĞİ İÇİN ELEŞTİRİLİYOR

Çocuklar Duymasın dizisi yeni formatında sık sık güncel konulara değindiği için farklı kesimler tarafından eleştirilerin hedefine oturuyor. Dizide son olarak hafriyat kamyonlarıyla ilgili bir sahne bazı kesimlerin tepkisini çekmişti. Trafikteki hafriyat kamyonlarından şikayet eden dizinin oyuncularına Haluk karakter karşı çıkmış, hafriyat kamyonlarının inşaat sektörü için vazgeçilmez olduğunu belirterek savunmuştu.

Yorumlar