Çocuk dizisi Akça kimdir, kaç yaşındadır?

Çocuk dizisi Akça karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Diziye adını veren "çocuk"lardan birinin annesi bir diğerinin ise sevgilisidir. Hayatı sokaklarda geçmiş, kendisi gibi sokaklarda yetişmiş Hasan'a aşıktır. Bu aşkın meyvesi olan çocuk ise dizinin ana konularından birini oluşturan Efe'dir.

Google Haberlere Abone ol
Çocuk dizisi Akça kimdir, kaç yaşındadır?

Çocuk dizisi Akça karakterini canlandıran oyuncu kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Akça karakteri, "Çocuk" dizisine adını veren kelimeyi taşıyan iki ismin de yakınıdır. Yani birisinin annesi birisinin ise sevgilisidir. Sokaklarda yetişmiş, kendisi gibi sokaklarda büyümüş Hasan karakterine aşık olmuş, bu birlikteliklerinden Efe isimli bir çocuk dünyaya gelmiş. Akça, karakter olarak aksi bir kişilik olan Hasan'a güvenmediği için ondan olan çocuğunu doğar doğmaz evlatlık vermek zorunda kalır. Aradan yıllar geçtikten sonra evlatlık verdiği oğlu ona bir şekilde geri getirilir. Ancak, Hasan gibi bir sevgli ve bir babaya asla güvenmediği için oğlunu kabul etmek istemez. Evlatlık olarak verildiği evde büyümesini, sağlıklı bir hayatı olmasını ister. Ancak olaylar onun istediği gibi gelişmez. Çünkü, Efe'yi evlatlık verdiği aile aslında aynı zamanda Hasan'ın da ailesidir. 

Çocuk dizisinde Akça karakterini canlandıran oyuncu Merve Çağıran'dır.

Peki, Merve Çağıran aslen nerelidir, kaç yaşındadır, asıl mesleği nedir?

  • Merve Çağıran aslen Balıkesirli'dir.
  • 27 yaşındadır.

İşte Akça veya Merve Çağıran'ın biyografisi: 

Çocuk dizisi Akça kimdir, kaç yaşındadır?

Merve Çağıran 1992 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. 

2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. 

Farklı projelerde yer alan oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile asıl çıkışını yapmıştır.

AKÇA'NIN CANLANDIRDIĞI KARAKTER

Akça karakterinin canlandırdığı rol: Hayat kadını bir annenin kızıdır. Annesi gibi olmamak için direnen, genç güzel Akça, yaşadığı bataktan onu kurtaracağına inandığı, sevdiği Hasan’dan hamile kalır. Ama kahraman olarak gördüğü Hasan’ın gerçek yüzünü görmesi uzun sürmez. Bebeği karnındayken yediği dayak sonucunda her şey değişir. Bebeğini bu batağa sokmamak için bir karar verir Akça, ona en iyi şansını verdiğini düşünerek bebeğini köklü, zengin bir ailesi olan Asiye’ye vererek anneliğinden vazgeçer. Beş sene sonra oğlunun, bu ailede mutlu huzurlu olduğunu düşünürken öğrendikleriyle hayatı alt üst olur. Annelik yapamasa da oğlunun güvende olup olmadığını görmeye mecburdur.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Fly Neslihan acar' a cok benzettim ayni onun gençliği... onun gibi güzel bir kız