CK Boğaziçi Elektrik, müşteri işlem merkezlerini artırıyor

- CK Boğaziçi Elektrik, serbest tüketici limitinin düşmesiyle oluşan ihtiyaca daha hızlı yanıt verebilmek için müşteri işlem merkezlerini 200'e çıkardı - CK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Bakal: - "Bugün yenilenmiş müşteri hizmet merkezlerimizde bekleme süresi 10 dakikalara kadar inmiş durumda. Boğaziçi Elektrik olarak 2017 sonunda 275 merkeze ulaşmayı hedefliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
CK Boğaziçi Elektrik, müşteri işlem merkezlerini artırıyor

ANKARA (AA) - CK Boğaziçi Elektrik tarafından, serbest tüketici limitinin düşürülmesiyle oluşan ihtiyaca daha hızlı yanıt verebilmek için müşteri işlem merkezlerinin 200'e çıkarıldığı, bu yıl sonuna kadarsa sayının 275'e yükseltilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Şirketten yapılan açıklamada, CK Boğaziçi Elektrik'in müşterilerinin işlemlerini kolaylaştırmak, talep ve ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vermek üzere kurumsal dönüşümünü tamamladığı müşteri işlem merkezlerinin (MİM) sayısını yaklaşık yüzde 40 artışla 200’e çıkarttığı vurgulandı.

CK Boğaziçi Elektrik’in Nkolay iş birliği ile yürüttüğü dönüşüm çerçevesinde MİM'lerin yenilediği kaydedilen açıklamada, "Elektrikte serbest tüketici limitinin düşmesiyle birlikte hareketlenen piyasa ihtiyaçlarına karşı tüketicilere her kanaldan ulaşmayı planlayan CK Boğaziçi Elektrik, söz konusu merkezleri daha da arttırmayı hedefliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, şirketin müşteri merkezlerinde başlattığı kurumsal dönüşüm ile Türk enerji sektöründe de bir ilke imza attığı ve hizmet verdiği nokta bakımından telekom ve finans sektörünün önde gelen oyuncularını geride bıraktığına dikkat çekildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, özelleştirmeden önce hizmet noktalarında bekleme süresinin 1 ile 3 saat arasında değiştiğine işaret ederek, "Bugün yenilenmiş MİM'lerimizde bu süre 10 dakikalara kadar inmiş durumda. Hizmet kalitesini en yüksek düzeye çıkarmayı hedefleyen şirketimizin yatırımları devam ediyor. Yaygınlaşan MİM noktalarımız ile buralarda hizmet verdiğimiz müşterilerimizin sayısı aylık 1,4 milyon adede kadar çıktı. CK Boğaziçi Elektrik olarak 2017 sonunda 275 MİM’e ulaşmayı hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar