Çizgi Film Makinesi başvuru formu

Çizgi Film Makinesi başvuru formu için TRT Çocuk kanalı tarafından hazırlanan bilgileri girmemiz gerekiyor. Çizgi Film Makinesi başvuru formunun nasıl doldurulacağını makalemizde bulabilirsiniz

Google Haberlere Abone ol
Çizgi Film Makinesi başvuru formu

TRT Çocuk kanalının en çok beğenilen yapımlarından biri olan Çizgi Film Makinesi çocukların yoğun ilgisine mazhar oluyor. Çocuklar bu güzel programa başvuru nasıl yapılır, Çizfi Film Makinesi başvuru formu nereden elde edilir şeklindeki soruların cevaplarını merak ediyor.

Çizgi Film Makinesi başvuru formu için TRT Çocuk kanalının resmi internet sitesi http://www.trtcocuk.net.tr/basvuru adresine gitmemiz gerekiyor. Bu adres üzerinden gerekli olan yönergeleri takip ederek bizden istenen bilgileri girmemiz lazım.

Çizgi Film Makinesi programı TRT Çocuk ekranlarında her akşam 20.25'ten sonra ekranlara geliyor. Çocukları hem eğlendirmek hem de eğitme amacı güden program izleyenlere güzel vakit geçirmelerini sağlıyor.

Özellikle çizdikleri resimlerin hareket ettiğini, çizgi filme dönüştüğünü gören çocuklar son derece mutlu oluyor.

Kendi cep telefonlarından, bilgisayarlarından çizdikleri resimleri TRT Çocuk kanalına gönderen bütün çocuklar bu eğlenceli anları yaşayabilir.

TRT Çocuk programları genellikle sosyal medya hesapları üzerinden gelen talepleri de dikkate alarak çocuklara dönüş sağlamaktadır.

Yorumlar

Hayriye Yani olamıyorum
Mehmet tur Resmi gönderemiyorum yardımcı olsun musunuz
Zeynep tur Resmi gönderemiyorum yardımcı olsun musunuz
Zeynep tur Resmi gönderemiyorum yardımcı olsun musunuz
Zeynep tur Resmi gönderemiyorum yardımcı olsun musunuz