Çırpan ev

Çırpan Ev, mutfak gereçleri, sofra, servis ekipmanları, aydınlatma, kahve fincanları, porland ürünleri ve daha pek çok ürün ve markayı indirimli bir şekilde online alma imkanı sunuyor. Güvenli alışverişin adresi sloganı ile yola çıkan Çırpan Evin, pek çok ev tekstili ve mutfak ürünü çeşidi var

Google Haberlere Abone ol
Çırpan ev

Çırpan ev mutfak, aksesuar, aydınlatma gibi evinizin ihtiyacı olan her şeyi online bir şekilde almanıza imkan sağlayan bir web sitesi. Çırpan Ev, ihtiyacınız olan ev tekstili ürünülerini de kapınıza kadar getiriyor. Ayrıca, mutfak kategorisi altında ihtiyacınız olan pek çok mutfak gerecine uygun fiyatlara ulaşmanız mümkün. Şu sıralarda, büyük Çırpan Ev Porland kampanyası ile adından söz ettiren firma, Çırpan Ev Porland (Bkz. Resim 1) ürünlerinde yüzde 50 indirime gitti.

ÇIRPAN EV

Çırpan Ev, 1983 yılında, Edirne'nin Keşan ilçesinde kurulan bir aile şirketi. Ev tekstili, züccaciye, çeyiz gibi alanlarda hizmet veriyor. İlk olarak normal mağazalarında hizmet veren firma günümüzde 'Online' alışveriş ile ihtiyaçlarınızı eksiksiz bir şekilde kapınıza getiriyor. Memnuniyet garantisi, kırık eşya garantisi, değişim ve iade garantisi ile müşteri memnuniyeti firmanın olmazsa olmazlarından. Kargo kampanyalı bir şekilde ürünleri eksiksiz hizmet ile kapıya getiriyor. Ayrıca Çırpan Ev Şikayet Var hattından gelen tüm şikayetleri tek tek değerlendirerek müşteri memnuniyeti konusunda hassasiyetini gözler önüne seriyor. 256 Bit SSL Sertifikası ile tamamen güvenli online alışveriş imkanı sunuyor. Siparişleriniz ile ilgili detaylı bilgilendirme ise ücretsiz SMS hattı ile cebinizde.

Çırpan Ev Porland
Resim 1

 

Çırpan Ev Mutfak

Çırpan Ev mutfak kategorisi altında; Servis gerçeleri, sofra, pişirme gereçleri, saklama, düzenleme, yemek hazırlama gibi tüm ürünlere ulaşmak mümkün. Çırpan Ev Markalar; Porland, Arow, Bambum, Paşabahçe, Karaca, The Mia, Koleksiyon, Glore, İpek, Mikasa Moor gibi pek çok markaya ulaşmak mümkün.

Çırpan Ev Kahve Fincanlarında (Bkz. Resim 2) yüzlerce çeşidi uygun fiyata özellikle hanımların beğenisine sunuyor.

Çırpan ev kahve fincanı
Resim 2

 

Çırpan Ev Aksesuar

Çırpan ev aksesuar alanında da geniş ürün yelpazesi ile sizlerin imdadına yetişiyor. Dekoratif objeler, duvar dekorasyonu, çerçeveler, salon dekorasyonu, mum, mumluk, yapay çiçekler, mobilya gibi pek çok çeşide ulaşmak mümkün.

Çırpan Ev Aydınlatma

Çırpan Ev Aydınlatma

Çırpan Ev Aydınlatma sekmesinde ise tavan aydınlatmalarından tutun, masaüstü lambalarına kadar pek çok çeşit ve fiyatta ürüne ulaşmanıza imkan veriyor.

Çırpan Ev İndirimli Ürünler

Çırpan Ev İndirimli Ürünler

Çırpan Ev Porlan ürünlerinde yüzde 50 indirime gitti. Yılın çoğu zamanında kaliteli ve dünyaca ünlü markaları indirimli fiyata satan Çırpan Ev, bugünlerde yıldız kargo kampanyası ve porland indirimli ürünler ile adından söz ettiriyor.

Yorumlar