Çılgın Dondurmacı vuruldu mu? Meşhur çılgın dondurmacı dans ettiği kadının kocası tarafından öldürüldü iddiası doğru mu?

Çılgın Dondurmacı öldü iddiası dans ettiği bir kadının kocası tarafından kurşun yağmuruna tutulduğu söylentisine dayandı. Dondurmacı Mehmet Dinç'in silahlı saldırı sonrasında yoğun bakıma kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin olduğu belirtiliyor. Meşhur Dondurmacı Mehmet Dinç öldü mü?

Google Haberlere Abone ol
Çılgın Dondurmacı vuruldu mu? Mehmet Dinç öldü mü?

Çılgın Dondurmacı vuruldu mu, öldü mü soruları bu aralar hayranları tarafından merakla soruluyor. Meşhur Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç öldü iddiaları sosyal medyada bir anda viral oldu. Hızla yayılan iddialara göre meşhur Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, yine bir gösteri esnasında birlikte dans ettiği kadının kocası tarafından silahlı saldırı sonucu vuruldu. İddiaya göre yoğun bakıma alınan Mehmet Dinç'e müdahale edilirken; hayati tehlikesi devam ediyor. Ancak burada önemle belirtmekte fayda var. Dinç'in vurulduğuna dair henüz teyit edilmiş bir bilgi bulunmuyor. 

Çılgın Dondurmacı vuruldu mu? Meşhur dondurmacı dans ettiği kadının kocası tarafından öldürüldü iddiası doğru mu?
Çılgın Dondurmacı vuruldu mu? Meşhur dondurmacı dans ettiği kadının kocası tarafından öldürüldü iddiası doğru mu?

 

Sıradan bir dondurmacıyken yaptığı absürt hareketlerle kısa sürede başta sosyal medya olmak üzere birçok platformda ünlenen Mehmet Dinç isimli "Çılgın Dondurmacı"nın dans ettiği anları internetten gören birçok kişi ünlü olmak için artık onunla dans etmeye çalışıyor. Hatta bazı kadınlar onunla dans edebilmek için sıraya giriyor. Kadınların yanısıra dünyanın farklı ülkelerinden gelen erkekler de onunla dans etmek için özel bir çaba harcıyor. İddialara göre en son yine bir evli bir kadınla çılgınca dans ederken hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Söylentilere göre kadının kocası yapılan çılgınca dansa daha fazla dayanamayara silahını çekti ve çılgın dondurmacıyı vurdu. Peki, iddialar doğru mu, meşhur Çılgın Dondurmacı vuruldu mu? Çılgın Dondurmacı öldü mü, Mehmet Dinç vuruldu iddiası doğru mu?

ÇILGIN DONDURMACI VURULDU MU? ÖLDÜ MÜ? YAŞIYOR MU?

Meşhur Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'in öldürüldüğüne dair iddialar üzerine sosyal medya hesaplarını kontrol ettik. Yaptığımız küçük bir araştırmada Mehmet Dinç'in sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanmaya devam ettiği görüldü.

Meşhur Çılgın Dondurmacı öldü mü, vuruldu iddiası doğru mu
Meşhur Çılgın Dondurmacı

 

Dinç'in Instagram hesabından en son 27 Aralık 2022 tarihinde bir paylaşım yaptığı da görülüyor. Paylaşımda Dinç, dondurma tezgahında değil ancak bir otelin yemekhane kısmında bir grup gençle eğlenirken görünüyor. 

Paylaşım taze; ancak paylaşımda yer alan görüntülerin ne zaman çekildiğine dair bilgi bulunmuyor. 

ÇILGIN DONDURMACI KİMDİR?

Tiktok'ta 8.5 milyon, Instagram'da 824 bin takipçisi bulunan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç Antalya'da çılgın danslarıyla tanınan ve ünlü Maraş dondurması ile müziği buluşturan bir internet fenomenidir.

Dinç, konuk olduğu bir programda seslendirdiği, sözleri kendisine ait olan 'Kalbimsin' şarkısı ile Tiktok, Youtube ve Instagram platformlarında popülerliğine popülerlik kattı.

ÇILGIN DONDURMACI NEREDE?

Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'in Antalya'da olduğu ifade edilmektedir. Akkapark AVM önünde Maraş dondurması satan Mehmet Dinç, Antalya il merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıktadır.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Çılgın Dondurmacı (@cilgindondurmaci)'in paylaştığı bir gönderi

Yorumlar

İşi biliyor adam işi biliyor. İki salak hareketle malın nasıl götürüleceğini öğrenmiş. yoksa bu ülkede alın teriyle iyi para kazanmaki mkansız.
Vıcık işler Bu nasıl bir dans, bu nasıl bir insan? Nasıl da vıcık vıcık hareketler böyle