Cihan Yavuz kimdir nerelidir?

CHP Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Google Haberlere Abone ol
Cihan Yavuz kimdir nerelidir?

CHP, İyi Parti ve HDP'nin ittifak yaparak kazanabildikleri Şişli Belediyesi'nin başkan yardımcısı Cihan Yavuz PKK suçlamasıyla gözaltına alındı. Peki, Cihan Yavuz kimdir, nereli ve kaç yaşında?

İBB meclis üyesi de olan Cihan Yavuz'un Bitlis, Tatvanlı olduğu ifade ediliyor. PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınan Cihan Yavuz'un Radyo, TV, Sinema bölümünden mezun olduğu ifade edildi.

İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün tespitlerinin ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri, bölücü terör örgütü PKK'ya operasyon düzenledi. Son dakika haberine göre; 27 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Bölücü terör örgütü PKK Üyeleri tarafından; bölücü terör örgütünün ülkemizdeki yapılanmalarını bir araya getirmek ve koordine etmek amacıyla hayata geçirilen sözde KCK/TM isimli oluşum adına faaliyet yürüten 19 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda bir ruhsatsız tabanca, bir şarjör, 102 mermi, çok sayıda örgütsel doküman, örgütsel bez parçaları ve dijital materyal ele geçirildi. Operasyon anları polis kameralarına yansıdı. Operasyonda Şişli İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un de gözaltına alındığı belirtildi.

Cihan Yavuz'un belediyedeki görevinde sorumlu olduğu bölümler şunlar: 

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürlüğü

Sağlık İşleri Müdürlüğü

Yorumlar