Cici Babam nerede, ne zaman çekildi, konusu nedir?

Güldür Güldür oyuncularının başrolünde oynadığı Cici Babam nerede, ne zaman çekildi, konusu nedir?

Google Haberlere Abone ol
Cici Babam nerede, ne zaman çekildi, konusu nedir?

Türkiye'nin Güldür Güldür ekibinden tanıdığı oyuncuların başrolünde oynadığı Cici Babam nerede, ne zaman çekildi, konusu nedir?

2018 yılında vizyona giren Cici Babam'ın yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu oturuyordu.

Yapımcılığını ise Necati Akpınar'ın yaptığı Cici Babam filminin senaryosunu ise sağlam bir kadro kaleme aldı. İşte Cici Babam filminin senaryosunu kaleme alan ekip: Eray Ayamener, Uğur GÜvercin, Murat Kepez, Ayberk Sak, Sıla Çetindağ, Şükrü Özbey. 

Cici Babam filminin güçlü bir de oyuncu kadrosu bulunuyor. İşte Cici Babam filminin oyuncu kadrosu: Onur Atilla, Özgün Aydın, Mahir İpek, Onur Buldu, Uğur Bilgin, Derya Karadaş, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Aslı İnandık, Alper Kul, Yasemin Çonka, Kayhan Yıldızoğlu. 

CİCİ BABAM FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Peki, Cici Babam filminin konusu nedir? Filmde üç yetişkin kardeşin hikayesi konu alınır. Hikayeye göre, üç yetişkin kardeş babalarının ölümünün ardından annelerine sıkı sıkıya bağlıdır.

Babalarının yerini doldurmak istemeyen kardeşlerin düzeni, yeni bir cici babanın ortaya çıkışıyla sarsılır.

Babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan kardeşler, kendini kabul ettirmek için uğraşan cici baba ile annelerinin arasını açmak için sinsi planlara girişir.

Farklı bir dünyanın insanı gibi olan cici baba ile inatçı kardeşler bir orta noktada buluşabilecek midir?

Cici Babam nerede, ne zaman çekildi?

Yorumlar