Chris Hemsworth hasta mı, hastalığı nedir?

Chris Hemsworth hasta olduğu haberleriyle sevenlerini üzdü. Thor filminin dünyaca ünlü yıldızının sağlığıyla ilgili iddialar hayranları tarafından merakla araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Chris Hemsworth hasta mı, hastalığı nedir?

Chris Hemsworth hasta mı, hastalığı nedir soruları son günlerde ünlü oyuncunun hayranları tarafından merakla soruşturuluyor. Magazin dünyasında yer alan haberlerde Hemsworth'un sağlık durumuyla ilgili endişe veren bilgiler yer aldı. Peki, Chris Hemsworth hasta mı, hastalığı nedir?

CHRİS HEMSWORTH HASTA MI, HASTALIĞI NEDİR?

Dünyaca ünlü oyuncu Chris Hemsworth, gelecekte Alzheimer olma olasılığını artıran genlere sahip olduğunu öğrendi.

Chris Hemsworth hasta mı, hastalığı nedir
Chris Hemsworth hasta mı, hastalığı nedir

 

Thor filminin yıldızı Chris Hemsworth yeni programında yapılan genetik testte gelecekte Alzheimer hastalığına yakalanma olasılığını artıran genlere sahip olduğunu öğrendi.

CNN’de yer alan habere göre 39 yaşındaki oyuncu Chris Hemsworth, Disney+ ve National Geographic ortak yapımı yeni seride uzun yaşam ve yaşlanmayı önlemeye ilişkin yolları keşfettiği bir serüvene çıktı.

Seri kapsamında kan testleri ve genetik testler yaptıran Hemsworth, her biri bir ebeveyninden olmak üzere APOE4 geninden iki taneye sahip olduğunu öğrendi. Bu durumla Hemsworth’ün gelecekte Alzheimer hastalığına yakalanma riskinin yüksek olduğu belirtildi.

Yaşadıklarını Variety’e anlatan Hemsworth, test sonuçlarının çekim sırasında geldiğini ancak serideki doktorun “Bunu kameralar kapalı söylemek istiyorum” dediğini anlattı.

APOE4’ün önden belirleyici bir gen olmadığını ancak güçlü bir gösterge olduğunu söyleyen Hemsworth, Alzheimer hastalığına yakalanma riskinin 8 ila 10 kat daha fazla olduğunu söyledi.

CHRIS HEMSWORTH KİMDİR?

Hemsworth Melbourne, Avustralya'da 11 Ağustos 1983 tarihinde doğdu.

Ailesi Philip Island'a geçmeden önce Northern Territory bölgesindeki bir sığır çiftliğinde yaşadı.

Kendisi gibi oyuncu olan Liam Hemsworth kardeşidir.Chris spor olarak sörf yapmaktan zevk alıyor.

2004 yılında Home and Away dizisinin Robbie Hunter rolü için seçmelere katıldı ama başarılı olamadı. Ardından Kim Hyde rolü için geri çağrıldı. Kim Hyde rolüne seçildi ve dizinin 185 bölümünde oynadı. Dizi için Sidney'e taşındı.

3 Temmuz 2007 tarihinde diziyi bıraktı. İki Logie adaylığı aldı. 2005'te en iyi genç yetenek dalında Logie ödülü kazandı.

Hemsworth 2009 J. J. Abrams yapımı Star Trek filminin açılış sahnesinde James T. Kirk'ün babası George Kirk'ü canlandırdı.

Aynı yıl A Perfect Getaway filminde gerilim karakteri Kale'i canlandırdı.


 

Yorumlar