CHP'li Şener koronavirüs ile iktidarın devrileceği hayalleri kuruyor

Bütün dünya koronavirüsün neden olabileceği tahribatları elbirliğiyle def etmeye çalışırken CHP'li Abdüllatif Şener'in paylaştığı bir mesaj "pes" dedirtti. Şener, koronavirüsün iktidarı devireceği hayallerini kurdu.

Google Haberlere Abone ol
Koronavirüs ile iktidar devirme hayalleri kurdu

Dünya koronvirüs ile nasıl mücadele edeceğini konuşurken CHP'liler bu yolla nasıl iktidarın devrileceği hayallerini kurmaya başladı. 

AK Parti’den ayrıldıktan sonra yeni bir siyasi parti kursa da dikiş tutturamayan, son seçimlerde CHP’den aday olmak zorunda kalan Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, tepki çeken bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan “N’olacak bu memleketin hali?” diye soran Şener, koronavirüs etkisinin 6 ay daha sürmesi durumunda hiçbir ülkede siyasi iktidarların ayakta kalamayacağını iddia etti.

Şener'in büyük tepki toplayan açıklaması şöyle: “N’olacak bu memleketin hali? Haberler kötü. Benden duymuş olmayın. Dünya ekonomisi çöküşe doğru yol alıyor. Eğer koronavirüs bu hızla yayılır ve etkisini altı ay sürdürürse, hiçbir ülkede hiçbir iktidar ayakta kalamaz! Dostlar! Yeni bir dünyaya merhaba!”

Yorumlar

Edeb YaHu Sener ülkelerden bahsediyor yani cogul kullaniyor. Sizin nicin zorunuza gidiyor yoksa zülfü yara mi dokunuyor?