CHP'li isimler sosyal medyada birbirine girdi

CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem ile İBB Sözcüsü Murat Ongun sosyal medyadan birbirine girdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li isimler sosyal medyada birbirine girdi

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun basın danışmanı Murat Ongun hakkında sert bir eleştiri paylaşımında bulundu. Erdem, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Twitter'da gündem olmasının ardından Ongun'a yönelik ağır ifadeler kullandı.

EREN ERDEM'İN ELEŞTİRİSİ

Eren Erdem, Twitter'da gündem olmasını Murat Ongun'un paralı trollerine ve yanlış yönlendirmelerine bağladı. Kendisinin partisi için hapis yattığını hatırlatan Erdem, Ongun'u partiye yönelik olumsuz ifadeler kullanmakla suçladı ve ondan bu tür eylemleri durdurmasını talep etti. Erdem, paylaşımında Ongun'a hitaben, "Sen, CHP için 'bu s....tiğimin partisi dernek olsa da ülke kurtulsa' diyen adamsın" ifadelerini kullanarak sert bir dille tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYA TEPKİLERİ

Erdem'in bu paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı buldu ve çeşitli tepkilere neden oldu. Erdem'in geçmişte partisi için gösterdiği çabalar ve hapis süreci, paylaşımın altında sıkça dile getirilen konular arasında yer aldı. Murat Ongun'un bu eleştirilere nasıl bir yanıt vereceği ise henüz bilinmiyor.

Yorumlar