CHP'den somut teklif alamayan Akşener çok kızgın

CHP'den beklediği şekilde bir teklif alamadığı için ittifak teklifini parti kararıyla reddeden Meral Akşener, partisinin grup toplantısında CHP yönetimine sert ifadelerle yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'den somut teklif alamayan Akşener çok kızgın

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'nin somut bir teklif sunmaması sonrasında aldığı ittifaka hayır kararını değerlendirdiği grup toplantısında Özgür Özel ve yönetimine karşı sert ifadeler kullandı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP ile ittifak yapıp yapmayacakları merak konusu olan İYİ Parti'de gözler Akşener'e dönmüştü. Akşener, yaptığı konuşmayla CHP ile köprüleri attı.

Zehir zemberek sözlerle cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ittifak halinde oldukları CHP'ye kapıları kapatan Akşener, CHP'yi manda ve himaye tuzağı kurmakla suçladı. Ölümü gösterip sıtmaya razı eden bu maskeli baloya boyun eğmeyeceklerini söyleyen Akşener, "Türk milletini kendilerine mahkum zannedenlerin kurduğu bu tahterevalli düzenine karşı artık yeni bir saftayız. Bu mücadeleyi başkalarının yazdığı senaryoya figüran olmadan, başkalarının siyasi kariyerlerine zıplama tahtası olmadan, özü başımıza birlikte hür ve müstakil olarak vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar